Nu mai e niciun secret: PRO TV, anunț oficial. Ce se întâmplă cu finala Survivor România 2023: „Tensiunea e mare”

Daniel Pavel a făcut anunțul în direct la Pro TV
Nu mai e niciun secret: PRO TV, anunț oficial. Ce se întâmplă cu finala Survivor România 2023: „Tensiunea e mare”

Prezentatorul Survivor România a vorbit vineri seară, în finala Românii au Talent, despre finala show-ului din Republica Dominicană. Ce spune Daniel Pavel despre finala Survivor și ce îi așteaptă pe telespectatori.

Daniel Pavel, în direct din Republica Dominicană la Pro TV: „Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică”

Daniel Pavel a transmis că show-ul Survivor intră în linie dreaptă către marea finală. Aceasta va avea loc pe data de 24 mai. Marele câștigător va pleca acasă cu titlul de Survivor România 2023 și un cec în valoare de 100.000 de euro.

„Am fi vrut să fim în public la finala națională a talentului, dar trebuie să ne bazăm pe VOYO să vedem cum a fost. Intrăm și noi în linie dreaptă cu finala Survivor România, mai e puțin până pe 24 mai. Tensiunea e mare aici, se anunță o luptă epică. Dar, până atunci, voiam să fiu parte din cea mai mare sărbătoare a televiziunii, să fim alături de întreaga Românie, în finala «Românii au talent». Mulțumesc de legătură, bucurați-vă de spectacol acum, dar și miercuri 24 mai la finala Survivor. Vă salut cu căldură, la propriu, de aici din Republica Dominicană”, a transmis Daniel Pavel.

În prezent, mai sunt șase concurenți la Survivor, însă până la marea finală va mai avea loc o eliminare: Andrei Krișan, Dan Ursa, Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă.

Alin Chirilă: „Va fi o finală a fetelor”

Întors recent din Republica Dominicană, după ce a fost eliminat, Alin Chirilă a fost prezent în emisiunea „La Măruță”, unde a spus cum crede el că va arăta finala Survivor 2023. Sportivul este de părere că două fete își vor disputa premiul cel mare și spune că o vede ca favorită pe Carmen Grebenișan, deși el o susține pe Ștefania.

„Eu cred că va fi o finală a fetelor. M-am uitat pe statistici și am văzut că Ștefania a scăzut pe punctaj în ultima perioadă. Eu o susțin pe Ștefania să câștige, însă cine cred eu că va câștiga, din păcate, este Carmen. Am cu Moromete o relație de prietenie foarte apropiată. Din punctul meu de vedere, eu pot să merg cu prietenia până la un anumit punct. Pentru că am o soție, pe care o respect și o iubesc, și nu-mi permit ca de la punctul respectiv să trec mai încolo. Eu m-am dus în pădure, ea a mers cu mine. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Mi-am dat seama cum dă asta acasă”, a spus Alin Chirilă.

Andreea Moromete a fost însă eliminată miercuri, pe 10 mai 2023. Aceasta putea folosi imunitatea pentru a rămâne în concurs, însă a refuzat. Astfel, votul telespectatorilor a eliminat-o.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *