Schimbare neașteptată la Survivor 2023. Ce se întâmplă cu puțin timp înainte de finală. Anunțul făcut de Pro TV

Schimbare neașteptată la Survivor 2023. Ce se întâmplă cu puțin timp înainte de finală. Anunțul făcut de Pro TV

Mai sunt doar câteva ediții până la marea finală a Survivor România 2023, iar pe ultima sută de metri, Pro TV a decis să schimbe ora de difuzare a show-ului. Iată de când intră în vigoare această decizie și care este ora de la care va fi difuzată emisiunea.

Schimbare neașteptată la Survivor 2023. Emisiunea va fi difuzată mai târziu

S-au scurs mai bine de patru luni de când membrii celor două triburi au pășit pentru prima oară în cea mai dificilă aventură a vieții lor. Iar acum, când se apropie de final, lupta din sezonul al 4-lea al show-ului Survivor România 2024 devine tot mai strânsă.

În competiție au mai rămas doar opt concurenți. Fiecare dintre ei își dorește cu ardoare să câștige marele premiu pus în joc. Finala concursului va avea loc în mai puțin de două săptămâni. Cei care vor ajunge în ultimul act, vor avea de înfruntat emoțiile finalei pe data de 24 mai.

Însă cu toate că momentul culminant se apropie cu pași repezi, Pro TV a decis să schimbe ora de difuzare a emisiunii. Dacă până acum Survivor România 2023 se difuza în fiecare zi de luni, marți și miercuri, de la ora 20.30, începând de luni, 15 mai, cele trei ediții săptămânale Survivor România se vor vedea de la ora 21.30, imediat după serialul „Las Fierbinți”, care va fi difuzat de luni până vineri, de la 20.30.

De ce a schimbat Pro TV ora de difuzare pentru Survivor România 2023?

Decizia postului din Pache Prototopopescu de a difuza show-ul de supraviețuire cu o oră mai târziu, în timp ce pe tronsonul 20.30 – 21.30 este difuzat serialul Las Fierbinți, a fost luată din raționamente ce țin de audiență.

Mai exact, potrivit paginademedia.ro, Pro TV a scos practic artileria grea în fața rivalilor de la Antena 1, ai căror „Chefi la cuțite” deveniseră lideri de audiență încă de când au început noul sezon, în primele trei zile ale săptămânii.

Așadar, Pro TV ar încerca să echilibreze balanța prin difuzarea serialului Las Fierbinți, una dintre cele mai urmărite producții ale postului.

În schimb, finala show-ului Survivor România 2023, care va avea loc pe 24 mai, va fi difuzată  începând cu ora 20.30.

Citește și: „Concurentul de la Survivor România plătit regește. Suma uluitoare pe care a încasat-o

Cu ce își ocupă Daniel Pavel timpul liber în Republica Dominicană

Prezentatorul show-lui de supraviețuire nu ascunde faptul că, precum concurenții de la Survivor, și el este dependent de adrenalină și încearcă să își ocupe puținul timp liber pe care îl are în Republica Dominicană cu activități care să îi hrănească această dorință.

„Ați văzut că în timp ce unii își depășesc limitele pe traseu, am ales să o fac și eu pe mare? Cu placa de surf la subraț, am pornit pe un alt drum pe care vreau să-l cuceresc ca un navigator ce sunt. Știu, poate vă pare că ar fi mai ușor să stau la soare și să mă bucur de calm în puținele minute liniștite pe care le am.

Dar nu am fost niciodată de acord cu ideea de a rata vreo șansă să explorez, să câștig ceva pentru sufletul meu, așa că asta voi face și aici până va veni vremea să mă urc în avionul spre casă. Nu am să ascund că aștept și acea clipă, acel minut care se va transpune într-o numărătoare inversă până la clipa revederii cu tribul meu de acasă!”, a scris Daniel Pavel în jurnalul său de la Survivor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *