Nu pune niciodată bagajele pe podea când mergi la hotel. Locul în care trebuie să le așezi pentru a evita un pericol uriaș

Ce trebuie să verifici mereu în camera de hotel
Nu pune niciodată bagajele pe podea când mergi la hotel. Locul în care trebuie să le așezi pentru a evita un pericol uriaș

Atunci când mergem în vacanță, imediat după ce ajungem la hotel, suntem tentați să așeză bagajele pe podea sau pe pat pentru a despacheta și pentru a ne aranja lucrurile în dulap. Specialiștii trag un semnal de alarmă! Nu pune niciodată bagajele pe podea când mergi la hotel, ci în cu totul alt loc din cameră.

Nu pune niciodată bagajele pe podea când mergi la hotel

Potrivit specialiștilor, odată ajunși în camera de hotel, bagajele ar trebui puse în cadă. Luarea acestei măsuri de precauție ne-ar putea salva de un potențial atac de gândaci. Acești au tendința de a se cuibări în cele mai confortabile părți ale unei camere, adică în saltele, canapele, covoare sau orice alt tip de obiect cu tapițerie. În baie, de obicei, nu apar gândaci, motiv pentru care bagajele tale sunt în siguranță.

În cazul în care în camera de hotel în care te-ai cazat sunt gândaci, aceștia vor considera un loc foarte bun de a-și face cuib chiar în bagajele tale. Inclusiv suporturile metalice ale valizelor sunt locuri în care insectele se pot ascunde. În loc să îți lași bagajele în camera principală, așază-le în cadă sau pe podeaua băii pentru a fi în siguranță.

Vrei să verifici dacă în camera de hotel sunt gândaci?

Dacă vrei să verifici dacă sunt gândaci în camera de hotel în care tocmai ai fost cazat, uită-te în colțurile din cameră, în cusăturile saltele, la îmbinarea sertarelor și în crăpăturile cadrului de pat. De asemenea, există și semne pe care gândacii le lasă: sânge, excremente sau ouă, precum și mici insecte negre. Abia după ce faci asta și cureți suportul pentru bagaje îți poți desface valizele și să îți așezi hainele în dulap.

E adevărat, această situație cu gândaci în camera de hotel este întâlnită destul de rar, însă e bine să fim vigilenți.

Cum alegi corect hainele pentru bagajul de vacanță. Idei de ținute de la fashion bloggerul Carmen Negoiță

Este important ca înainte de a ne apuca să răscolim prin șifonier să facem o analiză în privința locului în care plecăm în vacanță, ne recomandă Carmen Negoiță. Astfel vom putea ști cu siguranță ce este potrivit să purtăm și vom elimina din start piesele vestimentare care nu se pretează pentru o astfel de locație.

„De fiecare dată înainte să plecăm în vacanțe facem un research unde mergem, cum arată locul respectiv, pentru că ținutele pe care le fac trebuie să se potrivească cu locul respectiv. Spre exemplu, nu am cum să mă duc într-o locație care arată clasic îmbrăcată în niște chiloți de baie ca și cum aș fi pe o plajă. Fiecare ținută pe care o facem o punem într-o locație. Ele trebuie să se potrivească, să aibă o logică. Cumva le adaptăm.”, a precizat Carmen Negoiță în cadrul emisiunii Ego Life.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.