Nu reușesc să îmi fac o relație. Am divorțat acum doi ani, dar tot nu mi-am refăcut viața amoroasă

Am trecut printr-o dezamăgire cruntă
Nu reușesc să îmi fac o relație. Am divorțat acum doi ani, dar tot nu mi-am refăcut viața amoroasă

Probabil femeile care au trecut printr-o etapă asemănătoare mă vor înțelege mai mult. În urmă cu doi ani am trecut prin experiență divorțului și a fost una extrem de dureroasă pentru mine. Deși s-au ivit oportunități de a-mi reface viața amoroasă nu s-a concretizat niciuna. Nu pot să spun că pretențiile mele sunt foarte ridicate, am lăsat de la mine, am lăsat uși deschise, dar cu toate astea tot nu reușesc să îmi fac o relație.

Fostul soț m-a înșelat

Am plecat cu răni din ultima relație și poate de aceea îmi e acum foarte greu să mă deschid total. Soțul meu, cu care eram într-o relație de 7 ani, m-a înșelat cu colega lui de muncă. Și asta nu a fost tot. Mi-a spus apoi că a început să aibă sentimente pentru ea. M-am trezit brusc într-o poveste din care nu mai aparținem și unde altă femeie era protagonista. Dragoste cu sila nu se poate, așa că nu am vrut să fiu o piedică pentru el. Pentru că deja el își vedea fericirea în brațele altei femei. Nu avea sens să rămân în continuare acolo, nu mai era locul meu. Am știut clar că el nu mai vrea căsnicia noastră. Păcat că nu a știut să-mi spună fără să se mai ajungă la infidelitate.

Am suferit enorm după divorț

Nu mi-a fost deloc ușor. A fost o experiență traumatizantă pentru mine. Pentru că femeia acea obișnuia să iasă cu noi și gașca noastră de prieteni. Nu am crezut niciodată că ea va ajunge să-mi ia soțul. Dar poate așa a fost să fie. Poate rolul meu s-a încheiat în viața lui. Până la urma urmei faci alegerile cu inima, iar dacă sentimentele astea îți dictează să faci. Dar a fost extrem de grea acea perioadă. Nici nu știu dacă m-am vindecat total, cu toate că au trecut 2 ani de la divorț. Învăț în fiecare zi să mă apreciez și să mă iubesc mai mult, pentru că în trecut nu am știut să fac asta. În trecut conta doar căsnicia, căsnicia care s-a terminat, că soțu’ s-a îndrăgostit de altcineva.

Citește și Ține la mine, dar nu vrea o relație. Am fost super dezamăgită, când iubitul meu mi-a spus asta

Nu reușesc să îmi fac o relație. Încerc să acord șanse, dar nu se leagă nimic

A fost o bucată de vreme în care nu voiam să aud de nimeni și nimic. Apoi treptat treptat mi-am ascultat prietenele și am ieșit la întâlniri. Unele puse la cale de ele, altele stabilite în urma unor discuții online cu persoane care mi-au părut interesante. Am ieșit, am vorbit, ne-am simțit bine, dar nimic mai mult. Ultimul bărbat cu care am ieșit mi-a spus că simte că nu sunt disponibilă emoțional. Altul mi-a lăsat mesaj după întâlnire, mi-a spus că am fost o companie plăcută, însă parcă se lovește de niște ziduri când încearcă să mă cunoască mai mult. Ce să zic … Nu știu exact care-i situația, dar îmi dau seama și eu că nu se leagă lucrurile. Nu știu dacă mi-am revenit după dezămăgirea trăită. Speram să întâlnesc pe cineva care să aibă răbdare cu mine și să-mi fie alături, dacă simte vreo chimie între noi, dar toți s-au retras imediat.

Citește și Mi-a luat copilul după o ceartă urâtă. Sunt disperată, nu mai știu nimic de ei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *