Ține la mine, dar nu vrea o relație. Am fost super dezamăgită, când iubitul meu mi-a spus asta

Eu am sentimente puternice pentru el
Ține la mine, dar nu vrea o relație. Am fost super dezamăgită, când iubitul meu mi-a spus asta

În timp ce eu credeam că avem o relație, el vedea totul doar ca pe un mod plăcut de a petrece timpul cu cineva. Având în vedere că ne întâlnim deja de câteva luni, eu am fost ferm convinsă că avem sentimente reciproce și că ne dorim amândoi același lucru. Dar nu e așa… Am rămas șocată, după ultima discuție pe care am avut-o. Mi-a zis că ține la mine, dar nu vrea o relație. Atunci de ce îmi mai zicea că sentimentele lui pentru mine devin tot mai puternice?

Ne întâlnim de câteva luni

Am 33 de ani, iar George are 35 de ani. Cred că avem în jur de 6 luni de când ne întâlnim. În perioada asta am petrecut foarte mult timp împreună. M-a luat cu el și cu gașca lui de prieteni, atunci când au plecat în vreo vacanță, am ieșit foarte mult în oraș sau am petrecut timp împreună acasă. Când mergeam la el acasă, obișnuia să-mi gătească sau să-mi facă tot felul de surprize. El se comporta mereu ca și cum își dorește să avem ceva împreună. Nu am avut o discuție deschisă despre subiectul ăsta, dar toate gesturile lui mi-au dat de înțeles asta.

Citește și De când ne-am căsătorit, soțul meu refuză să facă dragoste cu mine. Găsește mereu scuze

Mi-a zis că sentimentele lui devin tot mai puternice

Pe lângă asta, mi-a zis la un moment dat că sentimentele lui devin tot mai puternice pentru mine. Așa că eu am început să îl văd ca pe partenerul meu de viață și să mă gândesc că putem să avem ceva serios în viitor. Niciodată nu m-a făcut să simt că ar exista altă femeie în viața lui, din contră! I-am cunoscut prietenii, mediul din care provine, am devenit super apropiați. Sau cel puțin așa am luat eu lucrurile. Pentru el se pare că situația stă diferit. Știu că nu mi-a zis în mod oficial că formăm un cuplu, dar asta mi-a dovedit prin comportamentul lui. Recent, însă, discuția cu el a scos la iveală un lucru care m-a șocat.

Citește și Mi-a luat copilul după o ceartă urâtă. Sunt disperată, nu mai știu nimic de ei

Ține la mine, dar nu vrea o relație. Mi-a spus că are alte priorități

Evident că în timpul ăsta m-am îndrăgostit de el. Îmi plăcea faptul că rezonăm pe multe planuri. Nu m-aș fi gândit nicio secundă că nu am putea să avem ceva serios împreună, din moment ce sentimentele noastre coincideau. Dar ultima întâlnire m-a lăsat mască. După ce am mâncat, am rămas să mai discutăm la un pahar de vin.

La un moment dat mi-a zis că ține la mine, dar nu vrea o relație. Inițial, am crezut că nu am înțeles bine. L-am întrebat ce vrea să spună prin asta, ținând cont de faptul că noi ne întâlnim deja de câteva luni. A zis că are într-adevăr sentimente pentru mine, dar nu are în minte o relație acum.

Își dorește să își construiască o situație financiară puternică și vrea să se concentreze în totalitate pentru a-și atinge obiectivul. Mi-a zis că dacă eu îmi doresc altceva, cel mai bine ar fi să o luăm pe drumuri diferite, pentru că nu vrea să îmi facă rău. Sunt complet bulversată, nu mă așteptam deloc la asta din partea lui …

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *