“Nu se poate să ai două neveste”. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit abia acum adevăratul motiv al despărțirii de Gabi Bădălău. Detalii incredibile

Claudia Pătrășcanu face dezvăluiri incendiare despre relația cu Gabi Bădălău: „Dacă nu asculta de influența din familia lui, nu ajungeam aici”

Claăudia Pătrășcanu a făcut mărturisiri tulburătoare despre relația cu fostul ei soț Gabi Bădălău. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre suferințele pe care le-a îndurat în timpul relației cu tatăl copiilor ei. Totodată, ea a dezvăluit și care a fost adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de acesta.

“Nu se poate să ai două neveste”. Claudia Pătrășcanu a dezvăluit abia acum adevăratul motiv al despărțirii de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți timp de patru ani, dar s-au despărțit în 2019. Divorțul avea să fie fie pronunțat abia în 2022, după un lung proces în care cei doi s-au luptat pentru custodia copiilor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au împreună doi băieți, Gabriel și Nicolas. După despărțirea din 2019, artista și-a luat copiii și s-a mutat la Constanța, acolo unde locuiește și astăzi. Între timp, fiul lui Niculae Bădălău și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu. 

Invitată în podcastul Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul despărțirii de fostul ei soț.

„Mi-am dorit să divorțez că nu ne înțelegeam. Nu mai era cale de nimic. Suferința mea maximă și apropierea mea de Dumnezeu a fost și pentru că tatăl copiilor mei a dorit să-i ia de lângă mine, să-i rupă. E o legătură între mamă și copil, nu ai cum să faci asta. Eu nu am făcut ceva în căsnicie, eu nu mi-am înșelat soțul, nu am plecat eu de acasă, nu l-am rănit eu. El s-a bazat pe bani, s-a bazat pe relații, pe asta s-a bazat el”, a spus artista.

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că fostul ei partener o înșela și ajunsese să lipsească de acasă perioade lungi de timp.

„La un moment se rupe în viață. Nu vii o zi, nu vii două. Îți dai seama nouă luni… E ca și cum tu ai creat o altă familie. Dacă tu vrei sa fii fericit cu altcineva, nu te las eu să fii fericit?! Nu se poate să ai două neveste. Eu am fost concentrată pe cei mici, iar el a avut multă libertate. Nu am fost genul care să fiu strictă în relație. Când am simțit că ceva e în neregulă și că ar exista altcineva, am luat o decizie. Nu mai știa de nimic, de familie. Își pierduse mințile. Lucrurile se răcesc, m-am gândit și la mine”, a mai dezvăluit Claudia.

„Dacă nu asculta de influența din familia lui, nu ajungeam aici”

Artista a retrăit momentele în care fostul ei soț a dat-o afară din casă. Ea a dezvăluit că inițial îi propusese lui Gabi să se mute el din casa unde au locuit împreună și să o lase pe ea să rămână împreună cu copiii acolo. Afaceristul nu a fost însă de acord și a dat-o afară pe Claudia. Astfel, vedeta a fost nevoită să își ia cei doi băieți și să se mute la Constanța cu mama ei.

Cântăreața arată acum cu degetul spre familia lui Gabi Bădălău despre care spune că l-a influențat în luarea anumitor decizii.

„Eu am iubit și din iubire am zis sa îl las liber să fie fericit cu cine vrea. Am suferit foarte mult, am îndurat, am răbdat. M-a dat afară din casă cu copii. Eu nu am plecat. Am avut o discuție să ne lase în casa aia și să plece el. Cred că dacă era un pic inteligent, ar fi făcut asta. Dacă nu asculta de influența din familia lui, nu ajungeam aici. I-a fost mai ușor sa îmi zică să plec din casă. Eu mi-am luat copiii, nu m-a interesat nimic altceva. Am simțit că mi se rup picioarele. La moartea tatălui meu am mai suferit așa. Îți dai seama că pământul îți fuge de sub picioare. Am plecat într-o dubă și mi-am ținut copiii la piept”, a mai spus artista.

Claudia Pătrășcanu a afirmat însă că nu îi poartă pică fostului soț și este dispusă să îl ierte indiferent de situație, deoarece este tatăl copiilor ei.

„L-am iertat si o sa-l iert daca îmi mai face rau. Este tatal copiilor mei”, a mai precizat Claudia Pătrășcanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *