Nu vreau să divorțez. Sunt efectiv disperată, soțul vrea să ne despărțim după o căsnicie de 11 ani

Tânăra cu care se afișează nu face decât să-l paraziteze și îi va distruge viața, chiar dacă el nu știe asta încă.
Nu vreau să divorțez. Sunt efectiv disperată, soțul vrea să ne despărțim după o căsnicie de 11 ani

Căsnicia mea a ajuns într-un punct din care nu mai știu în ce direcție să mă îndrept. Cu siguranță nu vreau să divorțez, cu toate că soțul meu insistă să ne despărțim după 11 ani petrecuți împreună.

Îmi reproșează mereu că mi-am pierdut strălucirea

Chiar dacă el vrea să plece, eu nu am de gând să divorțez, pentru că mi-am dedicat toți acești ani, plus încă opt ani de relație înainte de căsătorie, doar lui și familiei noastre. Avem un copil care acum are 10 ani, iar eu nu mă văd locuind singură cu el, fără sprijinul tatălui său.

El îmi reproșează mereu că sunt anostă și că mi-am pierdut strălucirea. Că am luat în greutate și că nu mai sunt fata cu care s-a căsătorit. Pe lângă asta, acum are o amantă și a început să se afișeze cu ea, spunându-le tuturor că ne-am despărțit deja. Cu toate acestea, eu nu vreau să mă despart de tatăl copilului meu.

Am muncit amândoi din greu, pentru că nu am avut totul de la început. Ne-am făcut o firmă încă înainte de a ne căsători. Eu sunt economist, eu am fost cea care a pus totul pe picioare. El are mai multă practică, el s-a ocupat de angajați și de clienți. Am făcut o echipă foarte bună împreună și am reușit să avem succes cu firma noastră. Nu am de gând să renunț la tot, pentru ca el să facă totul praf și să să cheltuie toți banii cu o tinerică ce își imaginează el că îl iubește. Sigur că îl va iubi, atât cât o să-l țină banii. Dar la firma asta trebuie cineva să muncească. Banii nu pică din cer, iar pe domnișoară nu o văd făcând mare lucru.

Nu vreau să divorțez

Am ajuns acum, la 43 de ani, să mă „lupt” cu o tânără de 24 de ani pentru el. Mă face mereu să mă simt inutilă, nedorită, mă jignește chiar și în fața copilului.

Nici măcar nu se mai ascunde cu noua lui „iubire”. Lipsește nopțile de acasă, vine doar să se schimbe și mi-a spus clar că vrea să divorțăm, pentru că nu se desparte de ea. Sunt chiar disperată, pentru că în felul acesta ne distruge viețile tuturor. Și mie, și fiului nostru, dar și pe a lui, chiar dacă încă nu știe lucrul acesta. Dacă aș accepta divorțul, aș face-o cu o condiție majoră. Să pună toate proprietățile pe numele fiului nostru. Sunt curioasă dacă atunci îl va mai iubi atât de mult această tinerică. Mă miră că e atât de orbit de frumusețea ei și nu poate să vadă că nu face decât să-l paraziteze.

Pe fata asta chiar eu am vrut să o angajez, pentru că aveam nevoie de cineva să-mi ajute la facturi. Dar a fost una din cele mai mari dezamăgiri. A fost arogantă, nemulțumită de oferta salarială, în condițiile în care nu știe nimic, eu urma să o învăț. Nu am putut să accept să vorbească cineva cu mine astfel, așa că după două zile de încercări i-am spus că nu e potrivită pentru munca asta.

Nu știu când și cum a ajuns la soțul meu, dar cert ste că am avut atunci o discuție în contradictoriu din cauza ei, după care certurile s-au ținut lanț.

E un an de atunci și continuă să-mi spună că vrea să ne dspărțim, dar eu nu vreau să divorțez. Nu vreau să-l las să-și distrugă viața lui și pe a noastră, doar pentru că a a ajuns al criza vârstei de mijloc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *