Nu vreau să mă mărit cu iubitul meu. Se comportă ca un copil, este iresponsabil și imatur. Am nevoie de un bărbat lângă mine

Mama mea este cea mai fericită. De altfel, ea a fost cea care a inițiat această discuție, iar iubitul meu m-a cerut imediat.
Nu vreau să mă mărit cu iubitul meu. Se comportă ca un copil, este iresponsabil și imatur. Am nevoie de un bărbat lângă mine

Nu înțeleg de ce toată lumea vrea să mă vadă măritată. Am o relație de trei ani cu iubitul meu și m-a cerut în căsătorie. Mama e cea mai fericită, insistă să facem nunta cât ma repede. Pentru că am 32 de ani și vrea să se bucure de nepoți cât mai repede. Dar eu nu vreau să mă mărit cu iubitul meu.

Iubitul meu se comportă ca un copil

În primul rând, eu nu cred în instituția căsătorie. Nu am văzut cupluri care să nu aibă probleme, iar la ritmul în care crește rata divorțurilor, nu am curaj să o fac. Până și în familie am văzut exemplul părinților mei, care au divorțat înainte să merg eu la școală.

Pe de altă parte, el încă se comportă ca un copil. E mai mic decât mine cu opt ani și asta se vede în relația noastră. Îl iubesc foarte mult, dar nu nu vreau să mă mărit cu un băiat imatur și iresponsabil. Am nevoie de un bărbat lângă mine.

Faptul că avem o relație nu înseamnă că trebuie să ne și căsătorim imediat. Este un băiat bun, mă simt bine în prezența lui și îl iubesc foarte mult. Dacă ar fi să rămân însărcinată, aș fi foarte bucuroasă să devin mamă. Dar de aici și până la căsătorie, la o promisiune pentru tot restul vieții mele, este o cale lungă. Iar eu sunt sigură că o căsnicie între noi doi nu ar avea șanse, atâta vreme cât el nu este mai matur.

Nu vreau să mă mărit cu iubitul meu

Nu mă plâng de iubitul meu și nu îl acuz de nimic. Îl iubesc foarte mult, însă pentru căsătorie cred că e nevoie de mai mult decât atât. El încă nu are responsabilitatea unei căsnicii, fiind încă prea tânăr. Iubitul meu își dorește să ieșim în club în fiecare weekend, să ne distrăm, să mergem în vacanțe. E de înțeles, pentru că el încă nu a avut responsabilități majore. Iar o căsnicie e o responsabilitate pentru el încă nu e pregătit. Tot ce vrea el e să se distreze. Mie îmi place asta, pentru că și mie îmi place încă să mă distrez. Însă dacă e nevoie, eu pot fi și responsabilă.

El încă se comportă ca un copil. Mă întreabă mereu cu ce să se îmbrace, are nevoie de cineva care să-i pună mâncarea înfarfurie, iar când vine vorba despre decizii importante, mă întreabă pe mine sau pe mama mea, de care s-a atașat foarte mult.

Mama lui a murit când el avea 16 ani, într-un accident de mașină. Astfel, de când a cunoscut-o pe mama, am impresia că o vede ca pe propria lui mamă. Așa au și ajuns, de altfel, să discute despre căsătorie. Dacă mama i-a spus că trebuie să ne căsătorim, el a fost e acord imediat și m-a cerut, oficial. Însă mama nu înțelege că eu nu vreau să mă căsătoresc cu iubitul meu. Cel puțin nu deocamdată.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Emi de la Noaptea Târziu renunță la burlăcie. Urmează o PETRECERE de POMINĂ
6 nativi vor primi o oportunitate de nerefuzat, din această seară. Balanțele vor avea oportunitatea...
8 zodii vor reuși să depășească problemele pe care le aveau. Taurii vor trece peste...
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *