Numele inedit pe care l-a ales Boris Johnson pentru băiețelul său. Fostul premier britanic a devenit tată pentru a opta oară

Ce nume a ales Boris Johnson pentru băiețelul său

Carrie Johnson, soţia fostului prim-ministru al Marii Britanii, a născut miercurea trecută, pe data de 5 iulie, un băiețel perfect sănătos. Astfel, aceasta l-a făcut tată pentru a opta oară pe celebrul politician britanic. Ce nume va purta micuțul? Află răspunsul din rândurile de mai jos!

Boris Johnson a devenit tată pentru a opta oară

În urmă cu câteva zile, Carrie Johnson a anunțat sosirea celui de-al treilea copil al ei cu fostul prim-ministru al Marii Britanii și a dezvăluit numele interesant pe care-l va purta micuțul.

De asemenea, soția politicianului, care are 35 de ani, a pubicat pe pagina sa de Instagram și câteva imagini cu fiul ei nou-născut, numit Frank Alfred Odysseus Johnson, care este al optulea copil al lui Boris Johnson.

Cuplul, căsătorit în 2021, mai are doi copii: Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, în vârstă de trei ani, și Romy Iris Charlotte Johnson, în vârstă de 18 luni.

”Bun venit pe lume, Frank Alfred Odysseus Johnson, născut pe 5 iulie la 9.15”, a scris Carrie Johnson pe Instagram, într-o postare care însoţeşte o fotografie în care apare cu nou-născutul în braţe.

De asemenea, ea a glumit: ”Puteţi ghici numele pe care l-a ales soţul meu!?”, făcând referire la pasiunea lui Boris Johnson pentru miturile antice grecești.

Citește și De ce nu ar trebui să treci pe ghiozdan numele copilului. Lucruri bine de știut!

Ce nume va purta fiul lui Boris Johnson
Ce nume va purta fiul lui Boris Johnson

Semnificația numelui ales de Boris Johnson pentru fiul lui

Așa cum am spus și mai sus, pe băiețelul lui Boris Johnson îl va chema Frank Alfred Odysseus Johnson. Potrivit mitologiei greceşti, Odiseu, fiul lui Laertes și Anticlea, a fost un adevărat erou.

În varianta latină, Odiseu i-a condus pe greci în războiul troian, iar una dintre ideile sale geniale a fost inventarea calului troian pentru a încheia conflictul. Totodată, el a fost și protagonistul operei ”Odiseea” a scriitorului grec, Homer.

Primul copil al cuplului, Wilfred Lawrie Nicholas Johnson, a primit numele după bunicul patern al politicianului, Osman Wilfred Kemal. În schimb, Lawrie a fost pus după bunicul doamnei Johnson.

Celălalt prenume, Nicholas, este un omagiu adus unui medic care l-a tratat pe fostul prim-ministru britanic în timp ce se lupta cu Covid la spitalul St Thomas din Londra.

Fiica cuplului, Romy, a fost numită după mătușa lui Carrie Johnson, Rosemary. Iris vine din mitologia greacă, mai exact de la zeița mesageră a curcubeului. Cel de-al doilea prenume al ei este un omagiu adus mamei prim-ministrului, Charlotte Johnson Wahl, care a murit în 2021.

Citește și De ce nu ar trebui să-i pui copilului tău un nume rar. Cum îi poate marca acesta destinul. E dovedit științific!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *