Numele secret al Reginei Elisabeta. Îl folosește când se cazează la hotel, are o semnificație specială

Ce nume folosește suverana atunci când călătorește
Numele secret al Reginei Elisabeta. Îl folosește când se cazează la hotel, are o semnificație specială

Numele secret al Reginei Elisabeta. Atunci când călătorește în diferite colțuri ale lumii, suverana folosește un pseudonim pentru a-și proteja intimitatea și a fi ferită de obiectivele aparatelor de fotografiat ale paparazzilor. Iată care este acesta.

Numele secret al Reginei Elisabeta

O astfel de practică este des întâlnită printre vedetele internaționale. Spre exemplu, Daniel Craig folosește numele „Olwen Williams”, Tom Hanks se cazează sub pseudonimele „Harry Lauder” sau „Johnny Madrid”, Jessica Alba se cazează cu denumirea de „Cash Money”, Natalie Portman își spune „Lauren Brown”, iar Ice Cube se cazează cu numele „Darius Stone‟, după un personaj jucat chiar de el.

Vedetele folosesc psudonime pentru a-și proteja intimitatea și a sta cât mai deprate de paparazzi și de ochii curioșilor.

Asemenea acestor celebrități, și Regina Elsabeta a II-a călătorește sub o altă identitate. Suverana de 96 de ani beneficiază de o pază extrem de strictă în călătoriile sale, dar pentru un plus de siguranță rezervările hotelurilor unde se cazează sunt făcute sub un alt nume.

Probabil vă veți gândi că Regina Elisabeta folosește numele Lilibet, așa cum era alintată în copilărie, sau Gan-Gan, așa cum o îi spune strănepotul ei, Prințul George. Ei bine, niciuna dintre aceste denumiri nu este folosită de suverană atunci când călătorește.

Potrivit publicației My London News, numele pe care și-l atribuie suverana în călătoriile sale este „Sharon”, un substitut de la „Sovereign‟, care înseamnă „cel care deține puterea sau suveranitatea politică supremă.”

Un alt detaliu cunoscut despre Regina Elisabeta este acela că atunci când călătorește, nu servește niciodată masa la restaurant, ci le cere angajaților să îi aducă mâncarea de la restaurantul său favorit în camera de hotel.

De ce poartă Regina Elisabeta aceeași coafură de șapte decenii

Suverana a fost întotdeauna o prezență elegantă și discretă. Dacă în privința stilului ei vestimentar, obișnuiește să poarte costume viu colorate, pentru a fi cât mai vizibilă, după cum a mărturisit chiar ea, în ceea ce privește coafura, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a rămas fidelă aceluiași stil de mai bine de șapte decenii.

Potrivit jurnalistei Dame Esther Rantzen, aceasta preferă acelaști stil de coafură pentru a arăta simetric, indiferent de unde este privită.

„Am întâlnit pe cineva care era coaforul Reginei, care a spus că ceea ce îi place și lucrul asupra căruia insistă este că părul ei să fie complet simetric.

Părul ei trebuie să arate la fel de la un profil la celălalt, astfel încât, din orice parte o privesc oamenii, părul ei să arate întotdeauna exact la fel”, a declarat Esther Rantzen pentru Daily Mail.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.