Numere norocoase. Acestea sunt cifrele care atrag banii și succesul, conform Feng Shui

Feng Shui dezvăluie care sunt cele mai bune numere pentru a atrage norocul
Numere norocoase. Acestea sunt cifrele care atrag banii și succesul, conform Feng Shui

Feng Shui, o disciplină chineză străveche care urmărește armonia dintre mediu și energie, ne oferă îndrumări valoroase pentru a atrage norocul. Printre elementele sale fundamentale sunt și aceste numere norocoase, considerate a fi purtătoare de energie pozitivă care influențează diferite aspecte ale vieții noastre.

Ce este și cum ne ajută Feng Shui

Feng Shui este, de fapt, un ansamblu de principii de geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența principiul qi. Scopul este realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător (qi). Bazându-se pe teoria celor 5 elemente (pământ, metal, apă, lemn, foc) și pe principiile yin și yang expertul feng-shui încearcă să reechilibreze forțele care se manifestă local pentru a ameliora, sănătatea, prosperitatea și comportamentul persoanelor.

Un qi pozitiv aduce noroc, un qi negativ aduce nenorocire. Cele patru centre de interes majore din feng shui sunt : bogăția, fericirea, longevitatea și copiii sănătoși, potrivit Panorama.

Primele vestigii atestând utilizarea feng shui datează din secolul al III-lea d.Hr.

În România, din ce în ce mai multe persoane apelează la serviciile oferite de consultați Feng Shui, reușind să treacă de barierele culturale și religioase.

Principiile Feng Shui sunt considerate de bun simț de către români, mai ales pentru că ele își găsesc corespondentul și în tradiția autohtonă. De exemplu, românii consideră că dacă îți lași geanta/portofelul pe jos, vei pierde banii.

La fel, în numerologie prncipiile Feng Shui au o anumit relevanță.

Numere norocoase. Cifrele care atrag banii

Numărul 8

Acest număr este recunoscut pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai norocoase din această filozofie. Reprezintă prosperitatea, abundența și succesul. Se crede cu tărie că prezența sa în diferite aspecte ale vieții, cum ar fi numărul casei, numărul de telefon sau chiar data nașterii, poate atrage bogăția.

Numărul 9

9 simbolizează completitudinea și finalizarea. În Feng Shui, este asociat cu longevitatea, precum și cu îndeplinirea obiectivelor. Acest element este considerat pentru cei care caută succesul sau realizări semnificative în viața lor.

Numărul 1

Simbolul 1 este legat de conducere și putere. Reprezintă individualitatea sau dorința de a atinge scopuri și obiective personale. Faptul că acest număr este prezent în viața de zi cu zi este asociat cu puterea sau determinarea de a reuși.

Numărul 5

Numărul 5 reprezintă libertatea și aventura. Este contemplat pentru cei care caută schimbări pozitive și noi orizonturi în viitor. Acest număr promovează adaptabilitatea sau explorarea de noi oportunități.

Aceste numere norocoase, în Feng Shui ne oferă un ghid pentru a atrage energia bună în diferite aspecte ale vieții noastre și pentru a crea un mediu propice creșterii, prosperității și armoniei. Încorporarea lor în mod conștient poate deschide ușa către o viață plină de bunăstare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8.4 54 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *