O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Habar nu avea că este însărcinată

O femeie din Australia a născut sub duș fără să știe că este însărcinată.
O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Habar nu avea că este însărcinată

Caz incredibil în Australia. O femeie a născut chiar în timp ce făcea baie. Și mai șocant este faptul că aceasta nu știa că este însărcinată, deși este mamă a doi copii. Soțul ei a găsit-o cu bebelușul în brațe. Femeia a povestit cum s-a petrecut totul.

O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Nu știa că este însărcinată

O femeie din Australia a născut în timp ce făcea baie. Dimitty Bonnet, în vârstă de 28 de ani, a mers să facă un duș obișnuit. Nimic nu părea să prevestească ce avea să se întâmple.

Femeia a povestit că toată viața ei a avut probleme legate de greutate. În plus, pe toată perioada sarcinii, Dimitty a avut menstruație regulată și nu a bănuit nicio clipă că poate fi gravidă, mai ales că înainte cu câteva săptămâni făcuse și un test de sarcină, care a ieșit negativ, potrivit Mirror Online, citat de antena3.

Cu o seară înainte să nască, femeia a mărturisit că se simțea rău, așa că a mers la culcare mai devreme decât de obicei. În dimineața următoare, când a mers să facă un duș, Dimitty a simțit nevoia să împingă, iar în acel moment a apărut bebelușul.

”Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme.  Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă.

Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată.”

Soțul a găsit-o în baie cu bebelușul în brațe

„Cu o seară înainte să nasc, m-am simţit un pic rău. Mă durea un pic stomacul, aşa că m-am culcat mai devreme. Când m-am trezit, aveam senzaţia că trebuie să merg la toaletă, dar nu puteam.

M-am gândit să fac un duş. Soţul meu încă dormea. La un moment dat, am simţit nevoia să împing şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţineam capul bebeluşului între picioare”, a povestit Dimitty.

Tânăra a țipat ulterior foarte tare, iar soțul ei a venit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. Atunci, el a zărit-o pe partenera sa plină de sânge, dar cu un bebeluș în brațe, după ce născuse în duș.

Dimitty Bonnet nu e la primul copil. Tânăra de 28 de ani mai are o fată și un băiat, Nate în vârstă de 5 ani și Darci de 3 ani.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
6.5 21 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.