O nouă schimbare drastică la WhatsApp. Nimeni nu credea că această funcție este posibilă

Schimbarea majoră facută de Whatsapp. Deocamdată sunt afectați doar cei cu dispozitive Android.
O nouă schimbare drastică la WhatsApp. Nimeni nu credea că această funcție este posibilă

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume, cu peste dou miliarde de utilizatori activi pe lună. Cu toate acestea, aplicația nu se mulțumește să își mențină poziția de lider și continuă să introducă noi funcții și îmbunătățiri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor săi. Iar una dintre cele mai importante este pe cale să fie introdusă. Cu siguranță utilizatorii vor fi surprinși, în special cei de pe Android.

O nouă schimbare drastică la WhatsApp

Una dintre cele mai recente actualizări ale WhatsApp a adus o schimbare foarte importantă în designul său și, după cum spuneam, în special pentru utilizatorii de dispozitive Android. Este vorba despre eliminarea culorii verzi care a caracterizat aplicația încă de la începuturile sale și care era asociată cu logo-ul și interfața acesteia.

Citește și: Codul secret de pe Whatsapp pe care trebuie să-l știi. Ce înseamnă 1038, de fapt

Potrivit WABetainfo, versiunea beta a aplicației pentru Android, 2.23.13.161, va fi cea care va integra această modificare a culorii WhatsApp. Ea va fi vizibilă în interfața principală, unde apar toate chat-urile și care, în prezent, pe dispozitivele Android păstrează verdele în partea de sus, iar restul pe un fundal alb.

De acum înainte, însă, albul va fi culoarea predominantă, iar verdele va fi vizibil doar în cuvântul „WhatsApp”, care apare în stânga sus și care până acum a fost prezentat în alb.

Citește și: Cum poți afla locația contactelor tale din WhatsApp. Pașii esențiali pe care trebuie să-i urmezi

Alte schimbări importante la Whatsapp

Pe de altă parte, va mai exista o altă schimbare. Mai exact, în dreapta sus va apărea poza de profil, în timp ce butoanele pentru chat, statusuri, comunități și apeluri vor rămâne în partea de jos.

Schimbarea culorii WhatsApp nu este singura funcție nouă care a putut fi descoperită în WhatsApp în ultimele săptămâni. Una dintre cele mai importante a fost cea a videoclipurilor instantanee și circulare introdusă în această vară.

Aceste noi caracteristici sunt deja disponibile pentru utilizatorii care au instalat versiunea beta a WhatsApp pentru Android. Ea poate fi descărcată de pe site-ul oficial al aplicației. Se așteaptă ca noile funcții să fie implementate pentru restul utilizatorilor, atât pentru Android, cât și pentru iOS, în următoarele săptămâni.

WhatsApp continuă să fie o aplicație în permanentă schimbare, care încearcă să se adapteze la nevoile și preferințele utilizatorilor săi. Modificarea culorii este una dintre cele mai drastice pe care aplicația le-a făcut în istoria sa, dar și una dintre cele mai reușite, potrivit multor utilizatori.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *