O recunoști pe fetița simpatică din poză? Acum e iubită de toți românii, însă puțini știu că a stat în comă

Este căsătorită cu un fotbalist

Scris de: Daoud Andra

10 Mar. 2024

În prezent este una dintre cele mai apreciate artiste din România și se bucură și de o familie frumoasă, însă puțini știu ce drame ascunde. Fetița simpatică din fotografie a stat în comă din cauza unui accident, când era în liceu, și a avut parte de dificultăți atunci când și-a propus să devină mamă.

Fetița din fotografie are acum sute de mii de fani

În imaginile pe care ea însăși le-a publicat recent era prima ei aniversare, însă pe 8 martie a împlinit 33 de ani. Se bucură de succes în muzică, fiind una dintre cele mai apreciate artiste, iar de un an și jumătate este și mama unui băiețel. Vlăduța Lupău, căci despre ea este vorba, își face tot timpul fanii să zâmbească și să se simtă bine, datorită muzicii pe care o cântă, însă puțini știu ce drame se ascund în spatele zâmbetului ei.

Artista a povestit, la un moment dat, că în liceu a avut un accident în urma căruia a intrat în comă. Și fratele ei a fost rănit, însă nu la fel de grav, astfel că familia lor a stat cu mari emoții până când cei doi și-au revenit.

Citește și: Incredibil cum arăta Diana Șoșoacă în tinerețe. Imagini nemaivăzute cu ea când poza provocator, cu greu o recunoști

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae.

Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a povestit Vlăduța Lupău, la Pro TV.

Cu ce se confruntă Vlăduța Lupău de ani buni. Diagnosticul primit de artistă
Vlăduța Lupău a împlinit zilele trecute 33 de ani

Afecțiunea care a împiedicat-o să devină mamă mai devreme

În vara anului 2022, Vlăduța și soțul ei, fotbalistul Adi Rus, au devenit părinții unui băiețel. Artista și-a ținut sarcina în secret mai bine de cinci luni și a fost foarte precaută, mai ales că pierduse alte două sarcini înainte. Abia când și-a îndeplinit visul de a deveni mamă a avut puterea să vorbească despre afecțiunea de care a suferit și multe femei s-au regăsit în povestea ei.

Citește și: Cum arăta Laura Codruța Kovesi în tinerețe. Cu greu o recunoști la 16 ani, în pantaloni scurți și slabă. Imaginile cu ea te vor lăsa mască

”Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales pentru că am străbătut mici obstacole. Nu am spus niciodată, dar am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult. Eram și mai dornici să se întâmple și să fie minunea asta, să existe. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva, cum spun doctorii că primele 3 luni sunt critice.

M-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii”, a povestit Vlăduța Lupău, în podcastul lui Mihai Morar, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *