O recunoști? Simpatica fetiță a ajuns una dintre cele mai iubite vedete din România

Acum este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România. A ajuns o artistă de succes, însă nu a uitat niciodată de unde a plecat. Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare fotografii cu evoluția ei de-a lungul timpului. Despre cine este vorba?

Cât de mult s-a schimbat una dintre cele mai iubite artiste

Astăzi este 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, iar multe vedete din țară și-au adus aminte de momentele frumoase din copilărie. Lidia Buble a postat recent pe rețelele de socializare câteva fotografii cu evoluția ei, de când era mică și până în prezent.

Lidia Buble se bucură acum de o carieră de succes în domeniul muzical. Fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare au fost primii care au văzut postare vedetei. În fotografii se poate observa evoluția Lidiei de-a lungul carierei sale. Alături de postare, vedeta le-a scris fanilor să nu râdă de ea, deoarece este foarte schimbată acum.

„Amintiri din copilărie❤️Vă las aici câteva poze cu evoluția mea😂😂😂😂😂😂Să nu râdeți prea mult de Lidi mică. Păr scurt și breton, mereu pusă pe trăznăi, față de mișaucă, încăpățânată, băiețoasă, independentă, glumeață, cântăcioasă, lipicioasă… mai departe vă las pe voi să mă descrieți. La muuulți ani binecuvântați, copii MINUNAȚI!🤍✨”, a scris cântăreața.

Citește și: Lidia Buble, condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare. Ce e nevoită să facă artista, decizia instanței

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi

Lidia a ținut mereu legătura cu fanii prin intermediul rețelele de socializare și a vorbit deschis despre emoțiile ei din viața de zi cu zi. Nu cu mult timp în urmă, pe Instagram, vedeta le-a spus celor care o urmăresc ce are pe suflet și cum se simte.

Cântăreața a mărturisit că un video i-a frânt inima, deoarece i-a amintit de animalul de companie pe care l-a avut și l-a iubit, însă care s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate.

„Ca să înțelegeți cum termin eu seara. M-a mâncat undeva să mă uit la un reels în care a murit un cățeluș și mi-am adus aminte de Bubbly și da, v-am zis că trec prin toate stările. Era ceva în neregulă să fi adormit fără să am și starea asta astăzi. Mi-e un dor de Bubbly de nu… noapte bună”, a spus Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Pierderea suferită a avut loc anul trecut. Bubbly avea mari probleme la rinichi, la inimă și suferea de pancreatită.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *