Oana Mizil, dezvăluiri cutremurătoare după despărțirea de Marian Vanghelie: “Am speranța că vine o minune peste noi”

Oana Mizil: "Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături, e tatăl fetiței mele"
Oana Mizil, dezvăluiri cutremurătoare după despărțirea de Marian Vanghelie: “Am speranța că vine o minune peste noi”

Oana Mizil a făcut dezvăluiri cutremurătoare după despărțirea de Marian Vanghelie. Într-adevăr, cei doi sunt separați acum, însă ea mărturisește că ar fi mai mult vorba de o pauză. O pauză în care amândoi să înțeleagă ce este între ei și să se regăsească.

Oana Mizil, dezvăluiri cutremurătoare: “Am speranța că vine o minune peste noi”

Oana Mizil a dezvăluit că amândoi consideră această despărțire, de fapt, o pauză. Ea susține că o doare să vadă prin ce trece tatăl fetiței sale și mărturisește că este o perioadă grea a vieții lui. În tot acest timp, Oana are speranța că va avea loc o minune între ei și Marian va fi din noi acasă cu ea și fetița lor.

Oana Mizil susține că Marian Vanghelie este schimbat. Potrivit ei, înainte el râdea foarte mult, iar acum nu mai râde. Chiar și așa, Oana mărturisește că îi este alături orice s-ar întâmpla.

„ Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii și să formăm din nou o familie. (…) Dacă Marian va păți ceva, îi voi fi alături, e tatăl fetiței mele. Este omul la care am ținut enorm și la care țin. Dacă va păți ceva, voi merge acolo, așa cum am făcut și în 2015, îmi dau și lacrimile”, a mărturisit Oana Mizil la Teo Show.

Oana Mizil i-a spus adio lui Marian Vanghelie

Oana Mizil, despre situația din 2015, când Marian Vanghelie a fost arestat

Oana Mizil a vorbit despre perioada din 2015, atunci când Marian Vanghelie a fost condamnat la închisoare. Cu tristețe povestește cât de dificil a fost știe că partenerul său de viață este închis în celula în care a fost și bunicul ei. Se bucură însă că nu a pierdut sarcina din cauza șocului pe care l-a trăit.

„ L-au ținut 4 luni de zile. Groaznic. Pentru mine a fost groaznic. Culmea, a stat chiar în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi, pe lângă 2015, încă de trei ori, cu spart de ușă, cu copil mic în casă. În 2015 eram gravidă, bine că nu am pierdut sarcina”, a spus Oana Mizil.

Oana și Marian Vanghelie au format un cuplu din perioada în care el era primarul Sectorului 5 din București. Atunci ea era deputat PSD. Fiecare era căsătorit cu altcineva: Marian cu Charlottle, cea cu care are un băiat, iar Oana cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme.

7.4 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.