Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. Ce trebuie să facă acum vedeta. Instanța a decis

Judecătorii i-au dat dreptate Oanei Roman

Scris de: Daoud Andra

07 Jan. 2023

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. Ce trebuie să facă acum vedeta. Instanța a decis

După un an și nouă termene de judecată, Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu. Instanța i-a dat dreptate fiicei lui Petre Roman și a decis ca actrița să îi plătească daune morale. Nu este însă singura măsură impusă de judecători. Decizia nu este definitivă, iar Oana Zăvoranu o poate ataca în termen de 30 de zile.

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu

Discuțiile dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu au ajuns, în urmă cu aproximativ un an, în instanță. Fiica cea mică a lui Petre Roman a dat-o în judecată pe actriță, după ce aceasta a publicat mai multe materiale pe internet în care a vorbit despre ea. Jignirile aduse și poreclele puse de Oana Zăvoranu au determinat-o pe Oana Roman să apeleze la instanță pentru a-și face dreptate.

Procesul a durat un an de zile, timp în care au avut loc nouă termene de judecată. Acum, magistrații i-au dat dreptate Oanei Roman, iar procesul s-a încheiat. Prima instanță a stabilit că fiica lui Petre Roman a fost victima defăimării, însă decizia nu este definitivă. Avocatul Oanei Zăvoranu o poate ataca, în termen de 30 de zile.

Citește și: Oana Roman, veste surpriză: „O să avem pui”. Poza postată, după ce a anunțat că i se mărește familia

Oana Roman a câștigat procesul împotriva Oanei Zăvoranu
Oana Roman a câștigat procesul cu Oana Zăvoranu

Ce obligații are Oana Zăvoranu

Judecătorii au stabilit că Oana Roman a fost defăimată în urma materialelor răspândite în mediul online de către fosta soție a lui Pepe. Oana Zăvoranu trebuie să șteargă filmulețele și postările care i-au adus prejudicii Oanei Roman și să îi plătească acesteia daune morale, în valoare de 25.000 de lei.

„Admite în parte cererea. Obligă pârâta să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei, fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, azi 20.12.2022”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *