Oana Roman, veste surpriză: „O să avem pui”. Poza postată, după ce a anunțat că i se mărește familia

A dat vestea pe rețelele sociale

Scris de: Daoud Andra

27 Dec. 2022

Oana Roman, veste surpriză: „O să avem pui”. Poza postată, după ce a anunțat că i se mărește familia

Bucurie mare în familia Oanei Roman, chiar de Crăciun. Fiica cea mică a lui Petre Roman a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale o veste importantă. Oana Roman a postat o fotografie prin care și-a anunțat urmăritorii că familia se mărește. Despre ce este vorba?

Anunțul făcut de Oana Roman după Crăciun

Oana Roman a petrecut Crăciunul alături de familie și câteva prietene din Franța, care au venit în vizită. Vedeta a primit și o veste bună de sărbători: una dintre cățelușele pe care le are va avea pui. Fiica lui Petre Roman nu s-a putut abține și le-a dat vestea și celor care o urmăresc pe Instagram. Oana a postat pe stories imagini cu animalul de companie, un superb exemplar din rasa Cane Corso și a scris în dreptul lor: „O să avem puuuui! #Luna”.

Citește și: Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman: „Mă duc la ea aproape în fiecare zi” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta este o mare iubitoare de animale, iar în trecut a suferit o pierdere dureroasă. Fiica lui Petre Roman a vorbit, într-un interviu pentru Ego.ro, despre câinele pe care l-a pierdut în 1991, când au venit minerii la București. În prezent în familia ei sunt doi câini, pe care îi iubește foarte mult.

„În 1991, în momentul în care au venit minerii și a trebuit să plecăm de acasă, l-am lăsat în grija celor care păzeau locul, dar a fugit pe poartă. Nu l-am mai găsit niciodată, am suferit foarte mult. Acum am doi câini, pe Bubble, un Bulldog Francez, care a împlinit 10 ani și pe care îl iubesc din tot sufletul meu, și pe Luna, din rasa Cane Corso, care are doi ani, și e o minunăție. Ei îmi dau iubire necondiționată, dar îmi oferă și puterea și energia despre care vorbeam.”, spunea Oana Roman, în urmă cu câteva luni.

Oana Roman, veste surpriză
Imaginea postată de Oana Roman în mediul online

Oana Roman, mesaj tranșant despre pozele de Crăciun

Vedeta a avut ceva de spus cu privire la pozele de Crăciun care au fost postate în aceste zile în mediul online. Vedeta a comentat cu privire la faptul că oamenii se fotografiază fără încălțări, cu mențiunea că își asumă faptul că remarca ei îi va supăra pe mulți.

„O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți. Dar nu mai pot cu pozele de Crăciun la brad îmbrăcați frumos și în șosete! Nu mai pot cu defilarea de șosete negre și ținute elegante în sus. Nu avem pantofi, teniși curați să ne încălțăm în casă când facem poze? Trebuie musai arătate toate șosetele? Mai bine desculți și în pijama… e mai frumos decât îmbrăcați, dar în șosete. Măcar pentru poze putem face un efort. Știu. O să mă comentați, dar eu vreau sa văd frumos… măcar în poze de familie să facem un efort. Bănuiesc că nu avem numai încălțări murdare de nu ne putem încălța cu nimic prin casă. Nu?”, a transmis Oana Roman în mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *