Oana Roman a rupt tăcerea. Ce anunț a făcut, după 10 ani de relație cu Marius Elisei. Mulți au rămas surprinși

Mărturisiri surprinzătoare despre relația lor
Oana Roman a rupt tăcerea. Ce anunț a făcut, după 10 ani de relație cu Marius Elisei. Mulți au rămas surprinși

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin momente dificile anul trecut. Cei doi au hotărât să divorțeze după o căsnicie ce a durat 7 ani. La scurt timp însă cuplul a decis să își mai dea o șansă, iar fiica lui Petre Roman și partenerul ei s-au împăcat. Au vrut să se recăsătorească, dar în cele din urmă au luat hotărârea să nu își oficializeze din nou relația. Cu toate acestea, formează o familie, alături de fiica lor, Isabela.

Oana Roman a rupt tăcerea. Ce anunț a făcut, după 10 ani de relație cu Marius Elisei

De-a lungul timpului, Oana Roman a recunoscut în repetate rânduri că relația dintre ea și Marius Elisei nu este numai lapte și miere. Însă chiar dacă au existat și neînțelegeri, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt.

Fiica lui Petre Roman spune că a făcut sacrificii pentru a ajunge până în acest punct, însă nu regretă. Mai mult, îi sfătuiește pe toți să lupte cu orice preț pentru familie, la fel cum a făcut-o și ea.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Oana Roman a mărturisit că în cei 10 ani de relație cu Marius Elisei au fost multe momente în care a simțit că nu mai poate continua, dar chiar și atunci a făcut tot posibilul pentru ca familia lor să rămână unită. Lucru pe care îl recomandă și celorlalți.

„De aproape 10 ani mă strădui să ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară.

Nu vă uitați la cei care vă fac să credeți că ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Să nu vă lăsați nici voi”.

Oana Roman a rupt tăcerea. Ce anunț a făcut, după 10 ani de relație cu Marius Elisei
Oana Roman a rupt tăcerea. Ce anunț a făcut, după 10 ani de relație cu Marius Elisei

De ce nu se mai recăsătoresc Oana Roman și Marius Elisei

Recent, fiica fostului premier a explicat care este motivul pentru care ea și partenerul ei nu mai consideră de cuviință să se recăsătorească. Oana Roman a precizat că îi este dificil să organizeze din nou petrecerea.

„Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine, după aceea iar suntem bine, când sus, când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea.

Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party. Nu (n.r. nu au de gând să se recăsătorească), actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu.”, a declarat vedeta într-un interviu recent pentru Spynews.

6.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.