Oana Roman, despre lecțiile de aur pe care le-a învățat de la părinții săi: „Pentru mine a contat să fiu un om liber” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta a vorbit despre relația cu părinții săi
Oana Roman, despre lecțiile de aur pe care le-a învățat de la părinții săi: Pentru mine a contat să fiu un om liber VIDEO EXCLUSIV

Invitată în cadrul ediției cu numărul 27 a emisiunii EGO Life, moderată de Dana Săvuică, Oana Roman a vorbit despre lecțiile de aur pe care le-a învățat de la părinții săi. Fiica fostului premier al României a povestit care au fost aspectele din relația cu mama și tatăl ei care i-au marcat copilăria și ce sfat prețios a primit de la Petre Roman.

Oana Roman, despre lecțiile de aur pe care le-a învățat de la părinții săi: „Pentru mine a contat să fiu un om liber”

Oana Roman își iubește foarte mult ambii părinți, chiar dacă relația dintre ea și tatăl ei a avut suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului. Nu de puține ori a recunoscut că lucrul care o doare cel mai tare este lipsa de comunicare cu tatăl ei.

Însă chiar dacă acum se văd foarte rar, Petre Roman fiind mai mereu plecat în Elveția, acolo unde susține cursuri, Oana Roman își aduce aminte cu plăcere de momentele petrecute alături de el în copilărie. Ea a povestit, în cadrul emisiunii Ego Life, despre lecțiile primite de la părinți și cum i-au influențat acestea viața.

„Era comunism atunci. Sunt 32 de ani de atunci. Părinții mei s-a speculat ca erau nomenclaturi, ei erau profesori universitari, tatăl meu chiar era rebel atunci. Mergea în pulover la facultate. Mama mi-a zis mereu să fiu sinceră, să pastrez bunul simț.”, a declarat Oana Roman în cadrul ediției a 27-a a emisiunii Ego Life.

Poate că multă lume o consideră o persoană prea directă în exprimare, lucru care deranjează în unele situații, dar Oana Roman a mărturisit că această atitudine vine din faptul că a fost învățată de mică să prețuiască dreptatea și să se exprime liber, dar în limita bunului simț.

„Mama mi-a zis că cea mai bună minciună e adevărul”

„Ai mei nu au ținut de asta, am crescut și la țară și eram mereu cu dreptatea. Tata îmi zicea ce voi face doar cu dreptatea, dar nu mă interesează ce zice lumea. De la el am învățat că cel mai important aspect e libertatea. Pentru mine a contat să fiu un om liber. De asta nu mi-a păsat, am vrut să fiu liberă în comportament și exprimare, dar în cuantumul bunului simț. Dacă ascunzi ceva, o duci din rău în mai rău. Mama mi-a zis că cea mai bună minciună e adevărul.”, a mai spus vedeta.

Oana Roman și Cerasela Rogen, invitatele Danei Săvuică în ediția cu numărul 27 a emisiunii Ego Life
Oana Roman și Cerasela Rogen, invitatele Danei Săvuică în ediția cu numărul 27 a emisiunii Ego Life

„Nu sunt victimă. Dacă eram victimă cât am fost călcată în picioare…”

De-a lungul anilor, Oana Roman s-a confruntat de multe ori cu răutăți gratuite și chiar din partea unor colegi de breaslă. Mai ales în perioada în care avea probleme cu greutatea. Însă a trecut cu capul sus peste toate greutățile din viața ei datorită caracterului său puternic și al faptului că atunci când a conștientizat că are o problemă nu s-a lamentat, ci a trecut la acțiune pentru a o rezolva.

Eu întotdeauna ofer soluțiile, eu nu sunt genul care mă plâng, mi se intamplă asta, dar mă zbat, mă agit, fac, rezolv problema. Nu sunt victimă, daca eram victimă cât am fost călcată în picioare… Am găsit variante, soluții, mi-a trebuit timp sa conștientizez totul. Băi fato, ai o problema, rezolv-o! Am facut terapie, am fost la psihiatru, m-am adunat. Am trecut prin multe dar am acționat, mi-am găsit și oferit soluții.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.