Oana Roman, dezvăluiri despre afacerea sa: „A fost pe profit din prima zi!”. Ce nu o lasă pe fiica ei să facă: „Sub nicio formă!” VIDEO EXCLUSIV

Care sunt regulile de care Isa trebuie să țină cont

Oana Roman își deschidea, în pandemie, o afacere cu piese vestimentare. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a avut profit încă din prima zi, astfel că se bucură pentru faptul că a luat decizia de a se implica în industria modei. De asemenea, ea ne-a vorbit despre fiica ei, explicând ce reguli are în viața de mămică și ce susține că micuții nu ar trebui să facă.

Oana Roman, detalii despre afacerea ei și viața de mămică

Oana Roman și-a deschis, în pandemie, o afacere cu haine, când toată lumea făcea cumpărături în mediul online. Vedeta, prezentă la Summer Fashion Gala, organizată de Alin Gălățescu, ne-a mărturisit că alegerea a fost una bună, mai ales pentru că profitul a venit încă din prima zi:

„Prezentare de modă fac cei care creează, eu nu creez. Eu doar vând niște haine, deci nu, dar o să fac probabil, la un moment dat, un eveniment cu niște fete care să vină, să vadă produsele, să stăm de vorbă, dar nu o prezentare reală. Pentru mine a fost o alegere bună, noi am început în pandemie, când online-ul mergea foarte bine, neavând magazin fizic. Da, pot să mă laud cu faptul că a fost un business care a fost pe profit din prima zi! Nu știu, habar nu am, poate într-o zi de ce nu? (n.r. să lanseze un magazin fizic)”

Ce spune despre viața de mămică

Atunci când vine vorba despre fiica ei, Oana Roman o lasă pe micuță să își aleagă drumul propriu în viață. Fiica lui Petre Roman are câteva reguli, care țin de comportament și bune maniere. De asemenea, ea a învățat-o pe Isabela să spună mereu adevărul:

„Ea o să facă ce vrea ea, nu ce vreau eu. Ea o să își aleagă singură ce face în viață, cu siguranță. O să o ajut, o să o susțin, dar alegerea o să fie a ei. Eu cred că fiecare om trebuie să își aleagă singur calea. Sunt mai multe reguli peste care nu cred că ar trebui să trecem toți. Tot ce ține de comportament, de limbaj, de bune maniere, de a fi respectuos, de bun simț, de a știi să vorbești, să te comporți, să stai la masă și așa mai departe. Acestea sunt lucruri foarte importante. Am învățat-o pe Isa că adevărul este cea mai bună minciună și că întotdeauna trebuie să spunem adevărul pentru că el iese întotdeauna la iveală. Atunci, mai bine spunem de la început adevărul.”

Ce nu acceptă

În același timp, Oana Roman consideră că micuții nu ar trebui să aibă TikTok, Instagram sau Facebook. Vedeta speră ca micuța ei să se implice în mediul online cât mai târziu posibil:

„Deocamdată nu are rețele sociale deloc și sper să aibă cât mai târziu posibil. Eu sunt un înfocat nesusținător al TikTok-ului pentru copii. Mi se pare că copiii minori nu ar trebui să aibă nici Instagram, nici Facebook, nici TikTok, sub nicio formă. Îmi doresc ca ea să înțeleagă lucrul acesta.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *