Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”

Vedeta este convinsă că dezvăluirile sale nu vor rămâne fără ecou
Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”

Oana Roman a răbufnit la adresa fostului soț și a surorii ei, Catinca. Vedeta este supărată pe Marius Elisei pentru că în ultima perioadă bărbatul nu și-a mai vizitat fetița, pe Isabela, deși promisese că o să își facă timp pentru ea. Totodată, Oana Roman a luat-o în colimator și pe sora ei, Catinca, despre care a mărturisit că nu dorește să își mai vadă mama, pentru că nu ar mai avea niciun motiv să facă acest lucru.

Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca

Oana Roman a pornit un nou război, de data aceasta cu persoane care până nu demult erau cele mai apropiate din viața ei. Deși au divorțat în urmă cu doi ani, oana Roman și Marius Elisei au rămas împreună de dragul micuței lor, Isabela, care luna aceasta va împlini nouă ani.

Deși părea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, iar relația lor se armonizează din nou, luna trecută s-au despărțit. S-a întâmplat la câteva zile după ce tocmai sărbătoriseră 10 ani de relație. 

Marius Elisei i-a promis fostei sale soții că Isabela va rămâne o prioritate pentru el și își va face timp să o vadă. Numai că, se pare, lucrurile nu s-au întâmplat așa cum promisese, fapt ce a enervat-o la culme pe Oana Roman.

De asemenea, vedeta nu mai este în relații bune nici cu sora ei. Potrivit Oanei, Catinca nu își mai vizitase mama, care se află de ceva vreme într-un centru de recuperare, de peste 6 luni. În urma unei discuții între cele două, Catinca i-ar fi transmis surorii sale că nu își mai dorește să o vadă deloc pe Mioara Roman pentru că nu mai are niciun motiv să o facă.

Oana Roman a transmis prin intermediul rețelelor de socializare „că va urma jihad” după afirmațiile sale, dar că acest lucru nu o va afecta.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate nici să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice fel de comunicare s-a încheiat.

Iar azi, sora mea mi-a spus că nu se mai duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă.

Va urma jihad după aceste spuse ale mele dar nu îmi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai asund.”, a fost mesajul postat de vedetă la Instastory.

Citește și: „Oana Roman, adevărul dureros despre relația cu Marius Elisei: “Sunt datoare să fiu sinceră și asumată”. A ieșit totul la iveală

Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”
Oana Roman, mesaje dure pentru fostul său soț și sora ei, Catinca: „Va urma jihad după aceste spuse ale mele”

De ce nu reușește Oana Roman să scape de numele fostului soț de pe conturile de socializare

Fiica fostului premier al României a explicat într-un story pe Instagram că, în pofida tuturor speculațiilor din ultima perioadă, ea a renunțat la numele fostului soț încă de când au divorțat. Cu toate acestea, pe rețelele de socializare nu poate face același lucru, motiv pentru care mulți au înțeles că în continuare numele ei din actele oficiale este Oana Roman Elisei, la fel ca înainte de despărțitrea de fostul soț.

„Astăzi citesc titluri cum că Oana Roman vrea să renunțe la numele fostului soț, deși eu ieri, în story-ul acela, am explicat că de foarte mult timp încerc asta, pentru că pe Instagram vreau să mă cheme Oana Roman, așa cum sunt eu cunoscută.de toată lumea.

La numele de Elisei eu am renunțat acum doi ani când am divorțat, pentru că așa era normal să revin la numele meu de fată. Eu mi-l păstrasem oricum, eram Roman Elisei.

Încă n-am rezolvat problemacu Instagramul pentru că la conturile mari, verificate cu bifă, nu te lasă să schimbi numele pur și simplu. Trebuie un fel de review, care nu știu unde se face și nu mă pricep. ”, a spus Oana Roman.

Citește și: „Oana Roman, în lacrimi în fața fanilor. “Mulți ați observat că sunt mai tristă în ultima vreme”. Ce dezvăluire le-a făcut vedeta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.5 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *