Oana Roman și Marius Elisei nu se mai înțeleg deloc. Vedeta a publicat mesajele cu fostul soț: “Te implor”

Oana Roman i-a dat replica fostului soț

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Deși a trecut aproape un an de când Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, scandalul dintre ei este departe de final. După ce fostul soț i-a transmis să aibă coloană vertebrală, fiica lui Petre Roman a publicat pe internet un mesaj mai amplu pe care i l-a trimis acestuia, în urmă cu ceva timp.

Scandalul dintre Oana Roman și Marius Elisei continuă

La începutul acestui an, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că au decis să meargă pe drumuri separate. Bărbatul s-a mutat din casa în care locuia cu Oana, iar aceasta a rămas să aibă grijă de fiica lor, Isabela. Chiar dacă a trecut aproape un an de când s-au despărțit, cei doi încă mai au lucruri de împărțit. În timp ce Marius Elisei și-a refăcut viața, fosta soție îl acuză că nu se implică în creșterea fiicei sale așa cum ar trebui.

Încă de când s-au despărțit, Oana a mărturisit că Isa suferă din cauza absenței tatălui ei. A mai spus că fostul soț a blocat-o pe toate canalele și că singura modalitate de a mai lua legătura cu el este prin e-mail sau public. Oana Roman a publicat în repetate rânduri fragmente din conversațiile cu fostul soț, pentru a-și susține afirmațiile. Recent, vedeta a redat pe internet o parte dintr-un e-mail în care îi cere lui Marius Elisei ca fiica lor să fie o prioritate pentru el.

Citește și: Și-a tăiat sau nu Oana Roman stomacul ca să slăbească? Acum nu mai e niciun dubiu, vedeta a făcut mărturisirea fără sfială VIDEO EXCLUSIV

Oana Roman și fiica ei, Isabela

”Te rog, te implor din suflet…”

”Mi s-a cerut din partea domnului Elisei să am coloană vertebrală și să clarific situația. Nu voi ieși pe la TV, căci am spus de la început că NU voi da curs unui scandal pe spatele copilului meu. Răspund însă, fără drept de apel, prin a arăta parte dintr-un mail trimis tatălui Isei în care l-am rugat și implorat ca ea să devină o prioritate și să fie protejată de tatăl ei. Altceva eu NU mai am de comentat”, a transmis Oana, înainte de a publica mail-ul cu pricina.

Citește și: Cum reușește Oana Roman să-și mențină tenul fără imperfecțiuni, la 47 de ani. Obiceiul de la care nu se abate, indiferent de anotimp: „M-a ajutat foarte mult” VIDEO EXCLUSIV

”Te rog, te implor din suflet să lăsăm toate resentimentele deoparte și Isa să fie prioritatea numărul unu. Te rog mult să înțelegi că ea este și ea îndrăgostită de tine, pentru că este copilul tău și trebuie să îi acorzi și ei atenție, afecțiune, confort, iubire. Este foarte dificil pentru ea să poată înțelege schimbarea atât de bruscă.”, i-a transmis Oana fostului ei soț, prin e-mail.

Vedeta a specificat că mesajul către Marius Elisei a fost trimis pe data de 31 octombrie. Acesta poate fi citit integral în galeria foto.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *