Oana Roman și sora ei, din nou la cuțite. Vedeta a răbufnit după ce Catinca Roman a condamnat modul fastuos în care a fost organizată înmormântarea mamei lor

Un nou scandal a izbucnit între cele două surori!

Nici bine nu s-au împăcat, că iată-le în centrul unui nou scandal. Este vorba despre Oana și sora ei mai mare, Catinca Roman. Recent, aceasta din urmă a condamnat modul fastuos în care a fost organizată înmormântarea celei care i-a dat viață și a adăugat că ea și-ar fi dorit ceva mai discret. La auzul acestor vorbe, influencerița a răbufnit. Iată ce i-a transmis vedeta surorii sale!

Un nou scandal între Oana și Catina Roman

Oana și Catinca Roman păreau că au îngropat securea războiului și că nu mai au nimic să își reproșeze. Cele două au participat împreună la înmormântarea mamei lor și apele păreau să se fi liniştit între celebrele surori.

Însă, iată că un nou scandal s-a ivit. Asta după ce Catinca Roman a vorbit despre înmormântarea celei care i-a dat viață. S-a întâmplat în cadrul emisiunii prezentate de  Cristina Șișcanu.

”Eu una aș fi vrut ceva mai discret”

Mai exact, Catinca Roman a declarat că sora ei, Oana, și-a dorit ca înmormântarea Mioarei Roman să fie una fastuoasă. Ea a precizat că și-ar fi dorit ca evenimentul să fie mai restrâns.

”A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși .”, a declarat Catinca Roman.

Citește și Dezvăluirea emoționantă făcută de Oana Roman, la o lună de la moartea mamei sale. A spus-o cu ochii în lacrimi: „N-am avut putere”!

Oana Roman, atac furibund la adresa Catincăi

La auzul acestor vorbe, Oana Roman a izbucnit și a făcut-o praf pe sora sa. Vedeta a precizat că celebra creatoare de modă nu s-a implicat cu nimic în organizarea evenimentului trist și nu înțelege de ce e nemulțumită.

”Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă

100%, duce povara 100% singur. Cu toate astea, tu ești nemulțumit. Ba mai mult, comentezi, spui că tu ai fi făcut altfel, că poate ar fi fost mai bine așa.

Cred că înainte să comentăm deciziile și viața celorlalți ar trebui să ne gândim dacă noi am făcut ceva, dacă noi ne-am implicat, dacă noi am ajutat, dacă noi am cumpărat măcar o floare sau am aprins măcar o candelă pentru cineva, dacă am dat măcar cuiva un pachet, dacă ne-am gândit să ajutăm un om în nevoie pentru sufletul celor plecați.”, a spus influencerița în mediul online.

De asemenea, vedeta i-a mai transmis Catincăi Roman faptul că ar trebui să se gândească mai bine înainte de a comenta de pe margine și de a judeca.

”Eu îmi văd de ale mele și merg pe drumul meu, fac tot ce cred și tot ce simt astfel încât să fiu cu inima împăcată, să fiu cu conștiința împăcată, să știu că în fața lui Dumnezeu mi-am făcut datoria pe acest pământ, pentru părinții mei, pentru copilul meu și față de prietenii care merită.

Gândiți-vă înainte să comentați, gândiți-vă înainte să deschideți gura, gândiți-vă înainte să vă băgați în seamă cu alții pentru că întâi trebuie să vă uitați în oglindă și după aceea să vă uitați la ceilalți.

Este important să înțelegi că trebuie să iubești curat și frumos, trebuie să înveți să fii pe pământ, nu doar să exiști. Trebuie să trăiești, nu doar să supraviețuiești.

Trebuie să iubești, să fii bun, să fii îngăduitor și dacă nu reușești să o faci și ai probleme, trebuie să te tratezi, înainte să îi acuzi pe alții .”, a mai adăugat Oana Roman.

Citește și Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată că a renunțat la doliu. „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Copilul din imagine a ajuns cel mai iubit actor în România! Nu a terminat niciodată...
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *