Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată că a renunțat la doliu. „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Vezi cum le-a răspuns influencerița răutăcioșilor!

Oana Roman a fost criticată în mediul online că a renunțat la doliu. La mai bine de o lună de la trecerea în neființă a mamei sale, vedeta a adoptat un stil vestimentar mai colorat, iar fanii au taxat-o imediat. Însă, influencerița nu s-a abținut și le-a oferit o replică pe măsură răutăcioșilor!

Oana Roman, criticată de fani pentru că a renunțat la doliu

În vârstă de 47 de ani, Oana Roman este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară. Ea este mereu activă pe rețelele sociale, unde împărtășește lucruri din viața sa.

De curând, însă, influencerița a trecut printr-un moment extrem de dificil și a suferit cumplit. Mai exact, creatoarea de conținut și-a pierdut mama. Mioara Roman a încetat din viață pe data de 23 februarie 2024, iar fiicele sale s-au ocupat de toate detaliile înmormântării.

Ce replica le-a dat vedeta internauților

Oana Roman a stat neclintită lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al mamei sale, iar durerea i se putea citi pe chip. Acum, însă, la mai bine de o lună de la evenimentul trist, vedeta este acuzată de utilizatorii online că ar fi renunțat la doliu.

La auzul acestor critici,  creatoarea de conținut a răbufnit. ”Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există. Degeaba vă îmbrăcați un an în negru și țineți post, dacă judecați și jigniți pe alții.

Asta apropo de cei care se trezesc să-mi dea mie lecții despre cum trebuie să-mi trăiesc doliul. Vedeți-vă de viața voastră, că eu nu dau lecții nimănui. Punct!”, a transmis fiica lui Petre Roman în mediul online.

Citește și Oana Roman și-a retras fiica de la școala privată: “Un eșec total”. De ce a luat această decizie!

Ce spune Biblia despre doliu

În continuare, Oana Roman a publicat și opinia Bisericii despre durata purtării doliului. ”În ceea ce privește durata doliului, Biserica nu reglementează strict durata acestuia.

De cele mai multe ori, lumea respectă doliul de 40 de zile, deoarece aceasta este perioada în care sufletul trece prin judecată și trebuie ajutat să se ridice la ceruri și să-și găsească odihna veșnică. În cazuri speciale, atunci când durerea pierderii ființei dragi este mult prea mare, doliul este purtat în exterior și în suflet pentru toată viața.

Important este să știm că această perioadă de doliu nu trebuie acompaniată de o stare de tristețe exagerată, deoarece trebuie să ne gândim că sufletul celui ce ne-a părăsit va fi mult mai fericit acolo unde se duce, decât era pe pământ.

Credința multora este că cei care ne-au părăsit s-au dus într-o lume mult mai bună, în care nu există răutate, invidie sau nefericire”, se arată în textul citat de creatoarea de conținut.

Citește și Bijuteria prețioasă pe care o poartă Oana Roman, după moartea Mioarei Roman. Ce semnificație aparte ascunde!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *