Bijuteria prețioasă pe care o poartă Oana Roman, după moartea Mioarei Roman. Ce semnificație aparte ascunde

Iată despre ce bijuterie este vorba!

Mioara Roman a murit pe data de 23 februarie 2024, la vârsta de 83 de ani, răpusă de problemele de sănătate cu care se confrunta de ani de zile. Însă, fiica ei, Oana Roman, încă o poartă în suflet pe cea care i-a dat viață. Mai mult decât atât, influencerița poartă și o bijuterie care-i amintește de fosta parteneră de viață a lui Petre Roman. Iată despre ce obiect prețios este vorba și ce semnificație are acesta!

Ce bijuterie prețioasă a primit Oana Roman de la mama sa

Luna trecută, Oana Roman și-a pierdut mama și încă continuă să sufere cumplit. Vedeta, însă, o va purta mereu în suflet pe cea care i-a dat viață, mai ales că o anumită bijuterie îi va aminti întotdeauna de ea.

Recent, creatoarea de conținut le-a dezvăluit fanilor săi un mic secret. Mai exact, aceasta le-a arătat internauților un inel superb, pe care se pare că l-a primit de la mama ei, înainte ca această să treacă la cele veșnice. Vezi imaginea cu bijuteria prețioasă în galeria foto a acestui articol!

Ce semnificație ascunde bijuteria superbă a influenceriței

Totodată, Oana Roman le-a povestit internauților că inelul cu pricina a fost primit de Mioara Roman la 30 de ani de căsătorie. Ulterior, cadoul i-a fost oferit ei, atunci când a adus-o pe lume pe Isabela.

Fosta soție a lui Petre Roman i-a dăruit inelul creatoarei de conținut în urmă cu ceva timp, însă aceasta a refuzat să-l primească, la vremea respectivă, știind cât de valoros este pentru mama sa.

Te-ar mai putea interesa și Cum și-a făcut apariția Oana Roman la un eveniment, la aproape o lună de la moartea mamei sale. Detaliul pe care l-au observat toți!

”Îl voi purta mereu”

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a publicat o imagine cu bijuteria superbă pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea Stories. Tot acolo, ea a spus și povestea inelului prețios.

”Inelul acesta a fost al mamei, primit la 30 de ani de căsătorie. Mi l-a dăruit mie când am născut-o pe Isa.

Dar eu i-am zis să îl poarte în continuare, pentru că știam că îi place foarte mult. Acum..l-am curățat și aranjat și de acum îl voi purta mereu, până când îl voi dărui Isabelei,” a scris Oana Roman în mediul online.

Te-ar mai putea interesa și Oana Roman a dezvăluit cine e bărbatul care a fost dragostea vieții ei: “Până în momentul ăsta, da”. Imagini de colecție cu cei doi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *