Oana Roman și-a retras fiica de la școala privată: “Un eșec total”. De ce a luat această decizie

Iată de ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată!

Una dintre cele mai dragi ființe din viața Oanei Roman a trecut la cele veșnice în urmă cu aproximativ o lună. Este vorba despre mama ei, Mioara Roman. Acum, creatoarea de conținut o mai are alături doar pe fiica ei și încearcă să ia cele mai bune decizii pentru aceasta. Chiar de curând, vedeta a retras-o pe Isabela de la școala privată. Iată motivul!

Motivul pentru care Oana Roman și-a retras fiica de la școala privată

Oana Roman, ca orice mamă, își dorește tot ce e mai bun pentru fiica sa. Ca să-i ofere un viitor sigur, vedeta a decis să o înscrie pe Isabela la o școală privată în toamna anului trecut.

Acum, însă, vedeta a retras-o pe fiica sa din cadrul acelei instituții. De ce a luat această hotărâre surprinzătoare? Fiica lui Petre Roman le-a povestit totul fanilor săi din mediul online.

”Acea școală s-a închis. Acum vreo două luni ne-au trimis un mail foarte sec, în care ne-au anunțat că școala se închide la sfârșitul acestui an școlar, fără vreo explicație.

Nu ne-au chemat la vreo discuție. Mulți părinți s-au speriat și au început să transfere copiii de acum și Isa rămăsese singură într-o clasă în care erau oricum vreo 5-6 copii.

Am fost obligată să-i caut o altă școală. A fost o perioadă foarte grea despre care nu am vorbit săptămânile astea. Pentru Isa este încă o schimbare pe care nu și-o dorea nici ea și nici eu.

Această școală s-a dovedit a fi un eșec total, deși a fost prezentată ca fiind o chestia absolut excepțională. A trebuit să-mi asum”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Isabela, nemulțumită de schimbare

În continuare, influencerița le-a mărturisit admiratorilor săi că schimbarea o nemulțumește foarte tare pe Isabela.

Vedeta a precizat că fiica ei și-ar fi dorit să rămână la școala unde învăța înainte să o înscrie la aceasta privată. După cele întâmplate, creatoarea de conținut a spus că i-a cerut scuze copilei sale pentru că a transferat-o de unde era.

”Au fost niște săptămâni foarte grele. De a doua zi de când am înmormântat-o pe mama, nu am apucat să mă liniștesc și să îmi trag sufletul pentru că a trebuit să alerg și să-i caut școală Isei. În ziua în care am înmormântat-o pe mama, am aflat că Isabela a rămas singură în clasă, că toți ceilalți copii s-au transferat.

Nu am fost sunată să fiu anunțată de lucrul ăsta, ci am sunat eu. Două, trei săptămâni m-am agitat să găsesc o școală bună pentru ea. Evident că ei nu-i convine. Este o schimbare de care nu avea nevoie și eu am greșit. Am greșit că am mutat-o de unde era și a trebuie să-mi cer scuze față de ea și să-mi asum”, a precizat Oana Roman.

Citește și Bijuteria prețioasă pe care o poartă Oana Roman, după moartea Mioarei Roman. Ce semnificație aparte ascunde!

”M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Totodată, influencerița a simțit nevoia să se descarce în fața fanilor. Ea le-a spus acestora că trece printr-o perioadă extrem de dificilă după moartea celei care i-a dat viață și că abia mai face față cheltuielilor.

”Apropo de cheltuieli neprevăzute… luna asta m-au inundat cheltuielile neprevăzute sau în plus față de ce plătesc în mod curent în fiecare lună.

Azi la service, apoi taxa de înscriere și prima luna de plată la noua școală a Isei, parastasul de 40 de zile pentru mama, cărți, manuale, uniformă și două activități extra școlare în plus pentru Isa.”, a mai adăugat Oana Roman.

Citește și Cum și-a făcut apariția Oana Roman la un eveniment, la aproape o lună de la moartea mamei sale. Detaliul pe care l-au observat toți!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *