Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, la alt nivel! Se cer daune de un milion de euro, antrenorul este urmărit penal

Continuă scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf!

După ce s-au separat, în urmă cu circa doi ani de zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au refăcut viețile cu alți parteneri, găsind fericirea alături de persoane noi. Cu toate astea, războiul dintre ei continuă și în prezent. Recent, avocatul Anamariei Prodan a dezvăluit că antrenorul este urmărit penal. În plus, acestuia i se cer daune în valoare de un milion de euro.

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal după ce s-a bătut cu Anamaria Prodan

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu aproximativ doi ani de zile, războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă și în ziua de astăzi. Cei doi încă soți în acte și-au intentat procese reciproc începând din 2022, s-au târât prin instanţe, s-au jignit și chiar s-a ajuns la violenţă fizică.

Cu siguranță toată lumea își amintește că, la un moment dat, impresara și antrenorul au fost filmați în timp ce își aruncau pumni în plină stradă. Ei bine, acel gest, însă, s-ar putea să-l coste scump pe tehnician.

Impresara cere daune de 1 milion de euro

În cadrul unei emisiuni de televiziune, avocatul impresarei, Oleg Burlacu, a dezvăluit că actualul partener de viață al Corinei Caciuc este urmărit penal pentru infracțiunea de violență în familie. În plus, acestuia i se solicită daune în valoare de un milion de euro.

”Sunteți foarte bine informat. Este foarte adevărat că, începând de azi, împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie. Este consecința acelor evenimente, un eveniment, o altercație care nu face cinste nimănui, cu atât mai mult unor personaje expuse public.

În afară de faptul că azi Anamaria Prodan Reghecampf a dat declarații în calitate de parte vătămată, ne-am și constituit parte civilă ca rezultat al lovirii și altor violențe, parte civilă cu suma de 1 milion de euro, pe care o apreciem ca daune materiale și morale survenite în urma acelui eveniment nefericit.

(…) Încadrarea juridică a faptelor penale a fost bine reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea. Într-adevăr, suntem în fața unei infracțiuni de violență în familie. Practic vorbim de lovire și alte violențe cu circumstanțe agravante. Dacă limitele de pedeapsă pentru loviri și alte violente se încadrează între 3 luni și 2 ani, pentru violența în familie avem o majorare de limită de pedeapsă până la o pătrime din cuantumul lor.

Este un lucru pe care legiuitorul a înțeles să îl facă, pentru că sunt foarte multe situații de acest gen în societatea românească. (…) Evident că mijloacele noastre de probă nu se limitează la acele imagini pe care le-am văzut cu toții. Avem și certificat medico-legal și alte înscrisuri. Avem un cumul de factori care vine să susțină plângerea penală făcută de Ana”, a declarat avocatul.

Citește și Imagine emoționantă cu fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Cum a fost fotografiat micuțul la scurt timp de la naștere!

Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a aflat de la jurnaliști că este urmărit penal. Antrenorul a spus că nu a fost încă informat oficial de urmărirea penală. Însă, tehnicianul a ținut să transmită că este nevinovat.

”Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a spus Laurențiu Reghecampf, conform Fanatik.

Citește și De ce au ajuns Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din nou la tribunal: ”Este luna proceselor”. Ce îi cere antrenorul la doi ani și jumătate de la despărțire!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *