De ce au ajuns Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din nou la tribunal: ”Este luna proceselor”. Ce îi cere antrenorul la doi ani și jumătate de la despărțire

Antrenorul și-a dat în judecată fosta soție

Scris de: Daoud Andra

04 Apr. 2024

Chiar dacă s-au despărțit de doi ani și jumătate, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă mai au lucruri de împărțit. Antrenorul și-a dat în judecată fosta soție și urmează să ajungă din nou în instanță.

Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. Cei doi au pus capăt căsniciei în octombrie 2021, însă mai au și acum lucruri de împărțit. Pe lângă partaj, cei doi se vor mai întâlni în instanță de câteva ori, pentru a lămuri și alte aspecte.

De curând, Reghe i-a deschis fostei soții mai multe procese. Unele dintre acestea vizează defăimarea și stricarea imaginii publice, atât în ceea ce-l privește pe el, cât și pe actuala sa parteneră, Corina Caciuc. De asemenea, Reghe vrea ca fiul lui și al Anamariei Prodan să nu mai apară în filme și în reality-show-ul mamei lui. Un alt proces vizează numele de familie Reghecampf, pe care impresara încă îl poartă, iar antrenorul nu este de acord cu acest lucru.

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că Reghecampf este din nou tată. Ce a avut de spus despre Corina Caciuc

”Reghecampf cere bani, despăgubiri, pentru că au apărut poze compromițătoare și imagini video cu Corina Caciuc. În alte procese antrenorul cere bani pe motiv că Anamaria i-ar fi distrus imaginea, cere și Corina Caciuc bani, căci tot Anamaria ar fi de vină că au apărut pozele compromițătoare din trecutul ei în presă.

Pe de altă parte, Reghe face notificări peste notificări să-și blocheze băiatul, pe Laurențiu Jr, să apară în filmele în care are rol și joacă impecabil, face notificări către trustul unde Anamaria Prodan are propriul reality-show, tot ca să-l blocheze pe băiat să apară, de frică că poate spune adevărul copilul la televizor.

Face procese să ia înapoi numele de Reghecampf, deși Anamaria a câștigat deja în instanță numele, unde s-a dovedit că la acest nume a avut o contribuție majoră în a-l face cunoscut pe antrenor”, a declarat o sursă din anturajul avocaților impresarei, potrivit Click!

Anamaria Prodan sfideaza varsta din buletin 16
Anamaria Prodan a fost dată în judecată de fostul soț

Ce spune Anamaria Prodan despre procesele în care este implicată

Impresara se concentrează asupra afacerilor, dar și asupra relației pe care o are în prezent și declară că s-a săturat de subiectele care îi vizează pe fostul soț și pe iubita acestuia. Anamaria Prodan vrea să stea departe de scandaluri și să se bucure de liniște, în timp ce avocații ei se ocupă de procesele în care este implicată.

Citește și: Previziunea uimitoare făcută de Carmen Harra despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El este un om care nu a trăit marea lui iubire”

”Sunt atât de sătulă de subiectul Reghe și amanta lui, încât nici cuvinte nu mai găsesc. Îmi sunt atât de indiferente personajele! Mă sunați mereu cu același subiect. Nu mă interesează. Este luna proceselor, clar. Știu. M-au informat avocații mei. Ei se ocupă. Eu am spus clar. Sunt fericită, liniștită, împlinită, din toate punctele de vedere.

Am avut ceva ani cumpliți. Au trecut. După furtună apare lumina mereu. Ce este important astăzi este că noi toți suntem fericiți și liniștiți. Rar ne aducem aminte de el, doar la procese și când mă sunați dumneavoastră. Probabil ei amândoi sunt fericiți că apar în ziare în orice fel. Noi nu. Eu toată viața am apărut cu performanță. De când Reghe și amanta au dispărut din viețile noastre, am început să ne ridicăm, să respirăm și să progresăm enorm. Am înviat din morți toți”, a spus Anamaria Prodan, pentru aceeași sursă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Copilul din imagine a ajuns cel mai iubit actor în România! Nu a terminat niciodată...
Și-a luat mare OZN! Cum arată achiziția de 300.000 de euro a lui Selly
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
4 zodii care isi schimba viata la 180 de grade
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *