Previziunea uimitoare făcută de Carmen Harra despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „El este un om care nu a trăit marea lui iubire”

Iată ce a declarat celebra clarvăzătoare despre cuplul Anamaria Prodan - Ronald Gavril!

Anamaria Prodan se iubește de câteva luni de zile cu pugilistul Ronald Gavril și pare mai fericită ca niciodată. Cei doi se afişează des împreună pe rețelele sociale și dau impresia că sunt extrem de îndrăgostiți unul de altul. Însă, ce spune Carmen Harra despre acest cuplu? Sunt sau nu suflete pereche? Iată ce susține celebra clarvăzătoare!

Rămân împreună Anamaria Prodan și Ronald Gavril? Ce spune Carmen Harra despre relația lor

După ce s-a separat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a avut o relație de scurtă durată cu Flavius Nedelea, un cunoscut om de afaceri.

Ulterior, celebra impresară s-a cuplat cu Ronald Gavril, un boxer profesionist român mai tânăr cu 14 decât ea. Cei doi se iubesc de câteva luni de zile și, momentan, lucrurile par să decurgă bine între ei.

Impresara și sportivul, două persoane cu energii diferite

În prezent, Anamaria Prodan și Ronald Gavril atrag privirile peste tot pe unde merg și au mulți fani care-i admiră și care îi vor împreună până la adânci bătrâneți. Dar care sunt șansele ca acest lucru să se întâmple?

Ei bine, potrivit lui Carmen Harra, impresara și sportivul sunt doi oameni cu energii aproape total opuse  Ea este extrem de carismatică, dornică de atașament și visează la o conexiune profundă și durabilă.

În schimb, el este un tip libertin, ce se atașează cu greu de cineva. Prin urmare, aceste diferențe dintre ei pot crea probleme în cuplu, susține celebra clarvăzătoare.

Citește și Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că Reghecampf este din nou tată. Ce a avut de spus despre Corina Caciuc!

”Relația lor ar putea fi temporară”

Carmen Harra a mai precizat că în prezent Anamaria Prodan și Ronald Gavril au sentimente reale, însă relațiile dintre cifra 5 și cifra 3 (anii de naștere ai celor doi) sunt adesea tranzitorii. Așadar, relația lor ar putea fi temporară.

Totuși, impresara și sportivul ar putea rămâne împreună, dar acest lucru depinde de implicarea fiecăruia dintre ei în relație. În ceea ce-l privește pe Ronald Gavril, prezicătoarea a spus că acesta este un om muncitor. De asemenea, ea este de părere că sportivul nu și-a întâlnit încă marea dragoste.

”Eu nu-l cunosc personal, eu cunosc oamenii energetic, așa mă conectez cu el. Eu îl găsesc un om foarte echilibrat, dar în același timp foarte liber, un om care cred că nu a trăit marea lui iubire, asta e concluzia mea.

Eu sunt sigură că Ana îi poate oferi perspectiva unei mari iubiri”, a precizat Carmen Harra, într-o emisiune difuzată pe Youtube WoWnews.

Citește și Anamaria Prodan sfidează vârsta din buletin. A apărut în costum de baie la 51 de ani. Ipostază incendiară lângă jacuzzi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *