Imagine emoționantă cu fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc. Cum a fost fotografiat micuțul la scurt timp de la naștere

Vezi prima imagine cu fiul cel mic al antrenorului și al iubitei sale!

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară pe data de 1 aprilie 2024. Iubita lui, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel, care va fi botezat cu numele de Landon Abram. De curând, cei doi parteneri le-au făcut o surpriză fanilor și au publicat prima imagine cu nou-născutul. Iată cum a fost fotografiat micuțul!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au făcut publică prima imagine cu fiul lor cel mic

La începutul acestei luni, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit din nou părinți. Cei doi mai au împreună un fiu, pe Liam, care a venit pe lume pe data de 19 mai 2022. Iată că, la aproape doi ani distanță, micuțul a primit în dar un partener de joacă.

Corina Caciuc a născut pe data de 1 aprilie 2024, iar, de curând, ea și partenerul ei de viață au distribuit în mediul online prima fotografie cu băiețelul. Însă, spre dezamăgirea internauților, chipul micuțului a fost acoperit.

Cum apare băiețelul în fotografie

Totuși, fanii l-au putut vedea pe Laurențiu Reghecampf în timp ce își plimbă copiii. Este vorba despre cei doi băieți pe care antrenorul îi are cu actuala lui iubită, Corina Caciuc. Tehnicianul mai are doi fii, pe Luca și pe Laurențiu Reghecampf Junior.

În imaginea postată pe rețelele sociale, micuțul Landon Abram stă liniștit în cărucior, iar fostul partener de viață al Anamariei Prodan pare extrem de fericit.

Te-ar mai putea interesa și De ce au ajuns Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din nou la tribunal: ”Este luna proceselor”. Ce îi cere antrenorul la doi ani și jumătate de la despărțire!

Ce semnifică numele ales de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pentru copilul lor abia născut

După cum am precizat și mai sus, fiul cel mic al lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc se va chema Landon Abram. Primul nume provine din Marea Britanie și înseamnă ”pajiște cu iarbă”.

Conform specialiștilor, persoanele care poartă acest nume sunt extrem de ambițioase și nu se lasă până nu își ating țelurile în viață. În schimb, Abram provine din limba evreiască și înseamnă ”tată înălțat”.

Te-ar mai putea interesa și Numele inedit pe care Laurențiu Reghecampf l-a ales pentru cel de-al patrulea copil. E rar întâlnit, cum îl cheamă pe fiul cel mic al antrenorului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *