Numele inedit pe care Laurențiu Reghecampf l-a ales pentru cel de-al patrulea copil. E rar întâlnit, cum îl cheamă pe fiul cel mic al antrenorului

Începe cu aceeași literă ca numele fraților lui

Scris de: Daoud Andra

09 Apr. 2024

Laurențiu Reghecampf a deveni tată pentru a patra oară, la 48 de ani. Corina Caciuc a mai adus pe lume un băiețel, care a primit un nume special. Toți cei patru copii ai antrenorului au prenume care încep cu aceeași literă.

Cum îl cheamă pe bebelușul lui Laurențiu Reghecampf

În urmă cu câteva zile, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au deveni părinți din nou. Iubita antrenorului a adus pe lume al doilea băiețel al cuplului, însă Reghe mai are încă doi fii, din căsniciile anterioare. Cel mai nou membru al familiei a primit un nume special, care începe tot cu litera ”L”, la fel ca în cazul fraților lui.

Citește și: Cum a reacționat Anamaria Prodan când a aflat că Reghecampf este din nou tată. Ce a avut de spus despre Corina Caciuc

Reghe și iubita lui și-au botezat copilul Landon Abram, după cum a transmis tehnicianul. Cei doi mai au împreună un fiu, pe nume Liam. Din prima căsătorie, Reghe are un băiat pe nume Luca, iar din mariajul cu Anamaria Prodan îl are pe Laurențiu Jr. Toți cei patru copii ai antrenorului au prenume care încep cu aceeași inițială ca a tatălui lor.

”Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi – eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea”, a precizat Reghe, potrivit cancan.ro.

Prima fotografie cu Corina Caciuc după naștere

Reghe a dat-o în judecată din nou pe Anamaria Prodan

Deși are o nouă familie și este liniștit, Laurențiu Reghecampf încă mai are de împărțit lucruri cu fosta soție. Recent, tehnicianul a dat-o din nou în judecată pe Anamaria Prodan. Acesta vrea să îi interzică să mai folosească numele lui de familie și nu mai vrea ca fiul lor să apară în filme și în reality-show-ul mamei sale, de aceea s-a adresat instanței.

Citește și: De ce au ajuns Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf din nou la tribunal: ”Este luna proceselor”. Ce îi cere antrenorul la doi ani și jumătate de la despărțire

”Nu mă interesează un dialog cu ea prin intermediul presei, nu răspund ca să justific ceva, nici nu am cui, doar că sunt foarte multe lucruri neadevărate și jigniri, nu am să cobor la nivelul ăsta din respect pentru Bebe! Dar pot, totuși, să-i transmit acum să înceteze să-mi mai scrie mail-uri zilnic.

Eu nu am decât procesul de divorț, procesul de defăimare, nu am nevoie de bani de la ea! Cum să-i cer bani, când eu îi dau lunar? Și ea îmi mai cere și extra… Numele nu cred că-i mai folosește, ea se prezintă Prodan peste tot, din acest motiv am vrut să-i ofer posibilitatea să-și înregistreze numele de scenă”, a mai declarat Reghe, pentru sursa menționată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *