Oana Zăvoranu, surprinsă în compania unui bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea: “Onuța mea”. Îl sărută cu foc pe obraz, cine este Bitză Cristian

Vedeta nu a ezitat să îl pupe pe obraz, iar momentul a fost filmat

Scris de: Daoud Andra

19 Apr. 2024

Oana Zăvoranu formează, de ani buni, un cuplu cu Alex Ashraf, iar relația lor a trecut prin câteva încercări. Vedeta l-a iertat pentru infidelitate și s-au împăcat, după ce au fost la un pas de divorț. De curând însă, bruneta a apărut pe internet alături de un bărbat misterios, pe care îl pupă pe obraz, în timp ce acesta filmează momentul.

Cine este bărbatul cu care s-a afișat Oana Zăvoranu recent

Oana Zăvoranu a apărut de curând, pe TikTok, alături de un bărbat mult mai tânăr decât ea. Filmulețul publicat de el pe contul său i-a luat pe mulți prin surprindere și a adunat câteva mii de aprecieri. În imagini, Oana îl pupă cu foc pe obraz, în timp ce el filmează. Descrierea videoclipului – ”Cu Onuța mea” – lasă să se înțeleagă că cei doi se cunosc destul de bine și, probabil, sunt buni prieteni.

Bărbatul misterios cu care s-a afișat Querida se numește Bitză Cristian, este din București și este vedetă pe TikTok, acolo unde are peste 100 de mii de urmăritori. Bărbatul are 34 de ani, fiind cu 16 ani mai tânăr decât Oana Zăvoranu. Este pasionat de sport și are corpul acoperit cu tatuaje.

Vezi și: Probleme mari pentru Oana Zăvoranu. Vânată și dată de judecată de vedetele din România, câte procese sunt pe numele ei

Filmarea în care apare cu Oana Zăvoranu nu a rămas fără ecou în rândul celor care îl urmăresc. ”Să-ți fie de bine”, ”Sunteți minunați”, ”Frumoșilor”, ”Vă stă super”, ”Frumoși! Lângă tine îi stă bine Oanei” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare.

Oana s-a filmat alături de Bitză Cristian

Oana Zăvoranu, despre problemele din căsnicie

Anul trecut a fost unul plin de încercări pentru Oana Zăvoranu. Vedeta a aflat despre infidelitățile soțului și l-a acuzat pe acesta că a cheltuit banii familiei cu amanta. După ce au stat separați o perioadă și chiar au vrut să divorțeze, Oana a decis să îi mai dea o șansă lui Alex Ashraf. Vedeta l-a iertat și l-a primit înapoi acasă, renunțând și la divorț. Într-un mesaj transmis în mediul online la începutul anului, actrița recunoștea că i-a fost foarte greu să treacă peste această încercare, însă a ajutat-o credința.

Citește și: Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea, după o pauză de doi ani. Unde va putea fi văzută vedeta: “Mi se spune de mult că e nevoie de mine”

”În vremuri în care inima, credința în Cel de Sus care știe totul, coloana vertebrală, și caracterul rămân niște ‘baliverne învechite’… în care răul și făcutul de rău sunt hrană pentru cei fără de Dumnezeu și din ce în ce mai des ‘sport național’, mă încăpățânez să știu că sunt unică tocmai pentru că am trăit infernul pe repeat și nu m-am lăsat mozolită și înghițită de el”, a scris bruneta, pe Instagram.

Cât despre motivul care a determinat-o să îi mai dea o șansă soțului ei, vedeta a spus că iubirea a fost mai puternică decât greșeala.

”Pentru că este iubirea vieții mele și sufletul meu pereche. Pentru că am simțit că și el își dorește asta mult. Pentru că Dumnezeu ne-a unit și pentru că nu mor vulturii când vor fluturii”, a mai scris Oana Zăvoranu pe contul ei personal de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *