Probleme mari pentru Oana Zăvoranu. Vânată și dată de judecată de vedetele din România, câte procese sunt pe numele ei

Ce daune i s-au cerut

Scris de: Daoud Andra

09 Mar. 2024

Probleme mari pentru Oana Zăvoranu. Vânată și dată de judecată de vedetele din România, câte procese sunt pe numele ei

Oana Zăvoranu are probleme din cauza emisiunii online pe care a lansat-o în urmă cu câțiva ani. Chiar dacă a avut doar un singur sezon, aceasta i-a făcut mari probleme vedetei, care s-a trezit cu zeci de procese pe numele ei. Cine a dat-o în judecată și ce spune actrița despre procesele pe care le are pe rol.

Oana Zăvoranu are peste 40 de procese

În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a pornit o serie de clipuri pe YouTube, în care a criticat numeroase vedete și influenceri din România. În stilul caracteristic, bruneta a spus ce crede despre ele, iar celebritățile vizate nu au primit deloc bine criticile. Cinci vedete despre care Zăvo a vorbit în emisiunea ei au dat-o în judecată pe aceasta.

Mai mult, Oana Zăvoranu a spus că i s-a făcut și plângere penală, la un moment dat. Vedeta a ajuns să aibă în jur de 45 de procese pe rol, însă acțiunile deschise în instanță împotriva ei nu au speriat-o, dimpotrivă.

Citește și: Cât costă o rochie de la Oana Zăvoranu. Care este cel mai ieftin produs din colecția cu haine lansată de vedetă

”M-au dat în judecată. S-au trezit și nu și-au mai amintit trecutul. Lumea folosește foarte mult în ziua de azi cuvântul ‘asumat’. Dacă ești asumat ia de la început tot ce ai făcut. Nu te apuca să te duci să spui că ești lezată. Mi-au făcut cele 5 dive ‘apocaliptice’, s-au simțit lezate, 40 sau 45 de procese. Nici acum nu s-au terminat. Le-am devoalat lucruri din trecutul lor, nu le-am inventat eu. Pentru chestiile astea ele mi-au cerut 10 miliarde de fiecare. Apoi au rămas la 2 miliarde, apoi la un miliar”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Oana Zavoranu si-a lansat propria colectie de haine 4
Oana Zăvoranu are mai multe procese pe numele ei

Plănuiește să își facă o nouă emisiune

Bruneta a vorbit și despre despăgubirile pe care le-a avut de plătit pentru cele spuse pe YouTube.

”Mi-au făcut și plângere penală la un moment dat. Am râs. Am dat despăgubire vreo 250 de milioane și a trebuit să și plătesc vreo 30 de milioane ca să dau într-un ziar în care să dezmint toate nenorocirile astea. O vedetă mi-a zis că m-am luat de fetița ei. Niciodată nu m-am luat de un copil, eu doar de ele am zis.”, a mai precizat Zăvo.

Citește și: Oana Zăvoranu și-a anunțat revenirea, după o pauză de doi ani. Unde va putea fi văzută vedeta: “Mi se spune de mult că e nevoie de mine”

Cu toate acestea, nu se dă bătută, ci chiar se gândește să își reia emisiunea pe YouTube.

”Pe același canal de YouTube, vreau să îmi deschid o altă emisiune. O nouă emisiune, unde vreau să vorbim în stilul nostru caracteristic, însă de această dată fără să avem curentări sau diverse ‘dudui’ care să se simtă lezate, ca și cum le-aș inventa eu trecutul”, a mai spus diva.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *