Obiceiul bizar pe care îl are soţul Andreei Berecleanu. Ce face cu verigheta lui

De ce nu poartă soțul Andreei Berecleanu verigheta pe deget: "Așa o simte cel mai bine"
Obiceiul bizar pe care îl are soţul Andreei Berecleanu. Ce face cu verigheta lui

Se împlinesc șase ani de când Andreea Berecleanu și soțul ei s-au căsătorit. De-a lungul timpului, în diferite fotografii, oamenii au putut vedea că partenerul de viață al prezentatoarei TV poartă verigheta la gât. Explicația? A fost dată chiar de vedetă, într-o confesiune emoționantă.

Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu, a fost surprins de mai multe ori purtând verigheta prinsă pe un lănțișor la gât. De ce? Prezentatoarea TV spune că din cauza meseriei pe care el o are, ar putea pierde verigheta. Așadar, ținând-o la gât, știe că este mereu în siguranță.

„Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet”, a dezvăluit Andreea Berecleanu pentru unica.ro.

Andreea Berecleanu își protejează verigheta cu inele

Andreea Berecleanu poartă alături de verighetă și alte inele pentru a o proteja. Prezentatoarea TV a declarat că bijuteria este extrem de delicată.

“Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată. Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume”, a spus ea.

Care este secretul relației Andreei Berecleanu cu soțul său?

Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt căsătoriți de șase ani. Prezentatoarea TV dezvăluie că secretul relației lor este felul în care se privesc și își vorbesc, dar și dorința pe care o au de a fi o viață împreună.

“În ceea ce ne privește, nu e un secret, e vorba doar de felul în care ne privim, în care ne vorbim, în care ne dorim o viață împreună. Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță. Ne simțim chiar și când nu putem comunica. Este o uniune totală”, a declarat Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan, o relație fără conflicte

Prezentatoarea de la Prima TV și soțul ei nu au conflicte deoarece nu vor să își piardă timpul cu așa ceva. Recunoaște însă, că mai există uneori puncte de vedere diferite.

„Nu am avut conflicte. Mai sunt puncte de vedere diferite, dar nimic care să degenereze vreodată sau să genereze situații de criză. Nu ne pierdem timpul cu așa ceva”, spune Andreea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *