Obiceiul la care ține Raluka de Revelion. A dezvăluit cu mâna pe inimă: “Asta mă face fericită”. Unde o prinde Anul Nou VIDEO EXCLUSIV

”Eu nu sunt cheltuitoare”

Pe final de an, când toată lumea face trage linie și face rezoluții pentru perioada care va urma, Raluka încearcă să trăiască fiecare zi fără să aibă astfel de gânduri. Artista mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este genul de persoană care să se gândească la bani sau să își facă tot felul de planuri, ci vrea doar să-și vadă familia sănătoasă și fericită.

Raluka nu pune accent pe lucrurile materiale

Raluka se numără printre cel mai bine îmbrăcate artiste din România, însă recunoaște cu mâna pe inimă că niciodată nu a făcut un țel din asta. Ba din contră, dacă nu ar fi avut presiunea mediatică și cea a publicului, cu siguranță aparițiile ei ar fi fost cu totul altele, mult mai simple.

”Ce crezi că eu nimeresc vreodată vreo ținută? Fix nu. Pe mine mă îmbracă cineva care și știe să mă îmbrace, că altfel nu se poate. Eu mă pricep la cântat. Hai să fim serioși”, ne-a declarat amuzată Raluka.

Citește și: Piesa Laurei Stoica care a ajutat-o pe Raluka să debuteze în industria muzicală din România. ”A fost ultimul festival la care am participat” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, atunci când nu era înconjurată de specialiști în fashion, Raluka trăia mult mai relaxată, însă acest lucru s-a schimbat în momentul în care a simțit presiunea celor din jur, așa că a fost nevoită să ia măsuri.

”Știi cum am supraviețuit? Nu prea era atât de mult în vogă treaba asta cu internetul și nu sunt atât de multe poze în care să se vadă imagini cu toate ținutele pe care le alegeam eu singură pentru că era ceva rău de tot. De când ascult de oamenii care chiar știu și care se pricep cu adevărat în ale modei, să pun așa, și în ale stylingului, de atunci am început și eu să arăt a om”, a mai completat amuzată artista.

Raluka își întreabă stiliștii chiar și atunci când merge la shopping

A învățat cât de prețioase sunt sfaturile specialiștilor, așa că în momentul de față nu mai face shopping de capul ei. De altfel, se numără printre acele femei care nu sunt obsedate de cumpărături, ci o fac doar pentru că meseria îi cere o anumită conduită.

”Chiar și atunci când sunt la shopping sau văd ceva care îmi place întreb expertul. Asta în cazul în care este ceva un pic mai extravagant și mi se pare mie că este strălucitor și ar fi drăguț, doar că îmi aduc aminte că nu sunt neapărat cea mai pricepută și întreb. De foarte multe ori zic bine, adică nu prea mai greșesc, pentru că am învățat în ultima perioadă. Dar sunt anumite detalii pe care le știu un profesionist și de asta eu ascult în continuare de profesioniști și vreau să mă las în continuare pe mâna lor”, a mai spus Raluka pentru EGO.ro.

Chiar și în aceste condiții, Raluka se uită la bani atunci când vine vorba de haine și accesorii. Artista mărturisește că de mică a fost așa și că a fost învățată să pună accentul pe alte valori, nu pe cele materiale.

”Eu nu sunt cheltuitoare. Nu sunt cu gențile, nu sunt gadget-uri nu știu de care. Eu aș putea să trăiesc foarte liniștită chiar și fără bani. Mă refer la faptul că asta mă face fericită. Nu mă face fericită că dau o groază de bani pe o pereche de pantofi. În cazul în care este nevoie, trebuie să-i am pentru că nu pot să vin oricum îmbrăcată la evenimente, spre exemplu. Dar când eram mai mică nu era chiar așa. Era ok să vin și cu o pereche de pantofi un pic mai puțin scumpă, ca să zic așa. N-am avut niciodată problema asta”, ne-a mai spus Raluka.

Citește și: Alimentul la care a renunțat Raluka de 5 ani. Cântăreața a dezvăluit secretul siluetei sale: “Corpul meu se păstrează”

Artista preferă să-și investească banii în cu totul alte lucruri, care să o ajute în dezvoltarea ei personală sau să își ajute familia. Cele materiale nu sunt o prioritate pentru ea, chiar dacă este conștientă de faptul că imaginea este extrem de importantă ca artistă.

”Nu. Pentru că acolo deja vine vorba de cât de mult reușesc eu să mă relaxez ca să pot să fac față următorului sezon, ca să zic așa. Cumva o vacanță are legătură cu dezvoltarea mea personală, nu mai are legătură cu o acaretă din asta pe care o cumpăr, o pun pe mine și o dau jos și nu o mai port niciodată. De fapt, la haine cam asta este problema principală. Mi-am cumpărat o rochie, am pus-o acum și nu o mai port niciodată. Pentru că mă ceartă prin ziare oamenii. Glumesc”, a mai completat artista.

Raluka prezintă PROtevelion alături de Pavel Bartoș

Înainte să plece într-o vacanță prin care să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru proiectele din anul care va urma, Raluka va face ce știe mai bine: să cânte în fața publicului.

”Sunt doar la Craiova. Din câte știu sunt doar Craiova. Dar o să mă vedeți și pe micul ecran. Este filmat în avans pentru că nu prea ai cum să filmezi un program de Revelion în direct. Sunt atât de multe momente încât nu ai cum să le dai în regim de live, ele trebuie montate într-un anumit fel”, ne-a mai povestit artista.

Și anul acesta, Raluka este gazda PROtevelionului, astfel încât mulți dintre cei cu care se va întâlni în noaptea dintre ani vor avea ocazia să o vadă atât în direct, cât și pe micul ecran.

”Mi s-a întâmplat să vină cineva la mine să-mi zică, dar nu în sensul că nu conștientiza cum pot să fiu în două locuri în același timp. Mi-au spus că m-au văzut mai devreme la Pro Tv și că ce frumos că am venit să le cânt și lor. În sensul ăsta, nu neapărat să mă întrebe cum de sunt în două locuri în același timp. Cred că s-au cam obișnuit oamenii cu faptul că noi filmăm în avans, că este înregistrată emisiunea”, a completat Raluka pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *