Obiceiul pe care Andreea Bălan îl respectă cu strictețe de la 18 ani. Artista dezvăluie secretele tenului ei: „Nu îmi fac tot soiul de intervenții” VIDEO EXCLUSIV

„Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală”

În ultimii ani, Andreea Bălan a decis să fie extrem de sinceră cu fanii ei, așa că și-a asumat toate acțiunile, chiar și atunci când a venit vorba de operații estetice. Artista a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu merge atât de des la cabinetul medicului estetician, așa cum probabil au mulți impresia și în niciun caz pentru a apela la bisturiu, ci doar pentru tratamente noninvazive, care au scopul de menținere și prevenție.

Andreea Bălan a vorbit deschis despre procedurile pe care și le face

În ultima vreme, Andreea Bălan pare că a înflorit, iar asta se vede cu ochiul liber de fiecare dată când apare pe scenă sau la vreun eveniment monden. La cei 38 de ani, artista arată spectaculos și reușește să atragă toate privirile. Din nefericire, aceste priviri vin la pachet și cu o serie de comentarii răutăcioase care pun aspectul ei fizic pe seama performanței medicului estetician.

Andreea Bălan a ținut să precizeze că nu a exagerat cu operații estetice, iar la nivelul feței are doar o intervenție chirurgicală la nivelul nasului.

„Cred că este foarte important ca totul să pornească din interior. Degeaba îți faci la exterior, dacă tu nu ai grijă ce mănânci, nu ai grijă câtă apă bei, că și asta este foarte important, știu că este un clișeu, nu ai grijă de sufletul tău și cum te simți tu. Fericirea unui om se vede pe chipul său indiferent de câte lucruri își face. La clinică pot face tot felul de tratamente faciale și mici retușuri. Dar după cum se vede, fața mea care este mobilă, nu exagerez și nu îmi fac tot soiul de intervenții. Cred că este important să fii naturală și să-ți păstrezi zâmbetul natural”, a povestit Andreea Bălan pentru EGO.ro.

”Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee”

Cu toate acestea, artista susține că nu se bazează doar pe genă, ci că de mică a avut grijă de aspectul pielii sale, acordând o mare importanță îngrijirii tenului.

„Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani. Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața”, ne-a mai povestit Andreea.

Andreea Bălan: „Tot timpul am fost foarte disciplinată”

În cei 24 de ani de carieră, chiar și în perioada Andre, ea nu a adormit machiată.

„Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie vorba de apă. Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent”.

Fetele ei o imită atunci când vine vorba de haine și de make-up

Toată această disciplină i-o datorează mamei sale, care a sfătuit-o încă din adolescență să aibă grijă de aspectul ei fizic și să dea importanță cremelor și produselor de îngrijire facială. Astfel că, la rândul ei, Andreea Bălan se consideră responsabilă să facă același gen de educație cu fiicele ei, Ela și Clara.

„Nu trebuie să le spun. Eu doar fac și ele mă imită. E foarte simplu cu copiii. Adică eu am măsuța mea de machiaj și am toate cremele acolo. Ele văd că în fiecare zi am grijă de mine, mă demachiez, mă aranjez și automat văd și vor și ele. Acum au măsuța lor de machiaj și au machiaje de copii, că la un moment dat veneau și le foloseau pe ale mele. Le-am zis că ale mele sunt de adulți și nu sunt sănătoase pentru pielea lor. Au înțeles și au vrut machiaje de copii. Acum când au chef se duc la măsuța lor și se machiază cu ele”, a mai povestit Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Andreea Bălan și fiicele
Andreea Bălan și fiicele

De altfel, artista își alocă timp să petreacă alături de fiicele sale, nu doar ducându-le la diverse activități extracurriculare, ci făcând împreună tot felul de acțiuni.

„Ne place să facem picnic în curte, ne prefacem că bem ceai, dar cel mai mult le place la cățărat. Mai nou merg la cățărat. Am fost cu ele și în aer liber, dar și la locurile de joacă acoperite și le place să se cațere. Apoi le place să se îmbrace, în fiecare dimineață singure își aleg garderoba pentru grădiniță și le place să se gătească. Au coronițe, bentițe, mărgele, rochițe. Au un dulap întreg de tot felul de lucruri. Nu le lipsește nimic”, ne-a mai povestit Andreea Bălan.

Ela i-a tuns breton surorii mai mici

Andreea Bălan se descrie ca fiind o mamă destul de permisivă, atâta timp cât această libertate nu le pune sănătatea în pericol, tocmai ca micuțele să învețe singure din propriile greșeli. Astfel că, în momentul în care a ajuns acasă și a găsit-o pe cea mică cu bretonul tuns, pe Bălan a bușit-o râsul.

„Eu le las să facă ce vor ele pentru că așa se și dezvoltă. Își vor dezvolta gustul de frumos, gustul de haine, cum să arate. Clărița, cea mică, a simțit nevoia să-și taie bretonul, eu nu i-am zis nimic. Am lăsat-o pentru că oricum îi crește, nu e mare lucru. Prima dată și-a tăiat singură bretonul, apoi s-a răzgândit și l-a vrut mai mic, când am găsit-o tunsă mi-a zis că a vrut să fie ca Anna din Elsa. O ajutase Ela să se tundă și săraca era speriată când am ajuns acasă, dar i-am zis că nu are de ce să fie speriată pentru că nu este nicio problemă. O tunsese drept, era bine”, a mai povestit Andreea amuzată pentru EGO.ro, completând că Ela a fost frizer doar pentru sora mai mică, părul ei rămânând intact.

„Ela nu vrea breton. Ea e așa o prințesă cu părul lung. Ea vrea ca Elsa, în schimb Clara vrea să fie ca Anna, cu breton. E distractiv. Ele sunt diferite ca și caracter. Ela este o prințesă, e foarte sensibilă și destul de matură la vârsta ei. În schimb Clara este o năzdrăvană. Face tumbe, se urcă, se cațără, e „șmecheruță” așa, pare că o să se descurce foarte bine în viață. În schimb Ela trebuie protejată. Pe de altă parte ambele sunt sportive. Văd că dansez cu Petrișor și cu fetele și mă imită”.

Andreea Bălan și fiicele
Andreea Bălan și fiicele

„I-am spus Elei că am făcut o surioară pentru ea”

Faptul că este o diferență de vârstă mică între ele face ca Ela și Clara să se înțeleagă de minune, iar cea mare să nu simtă deloc gelozie față de cea mică.

„Eu i-am spus Elei că am făcut o surioară pentru ea, ca ea să aibă cu cine să se joace, că alți copii sunt singuri și nu au cu cine. I-am spus că eu am fost singură la părinți și nu am avut cu cine să mă joc, așa că atunci când sunt două au cum să se joace. Automat așa i s-a indexat în mintea ei, că surioara e pentru ea. Câteodată se mai ceartă pe jucării, dar după aceea se împacă, se iubesc”, ne-a mai declarat Andreea Bălan, care a ales să le ducă pe ambele la același gen de activitate, tocmai pentru a nu exista nici cea mai mică discuție.

La ce activități sunt înscrise Ela și Clara

„Ela face înot, amândouă fac balet. Le-am dat și la George Enescu la Școala de Muzică, Ela e clasa 0, Clara este grupa mijlocie, vor urma să facă și pian. Deci vor fi artiste. La al doilea ești mult mai relaxat pentru că știi cu ce se mănâncă, știi despre ce este vorba, dar cu cât ai mai mulți copii, cu atât ai nevoie de mai mult ajutor. Evident. Suntem trei femei noi acasă: eu, mama și avem și bona care ne ajută. Facem față că acum sunt mai mari, dar e greu când merg de-a bușilea și una o ia într-o parte, cealaltă în altă parte și trebuie doi oameni. Acum, pentru că sunt mari, înțeleg, vorbesc, e foarte simplu. În plus e minunat că sunt două și se joacă împreună. De exemplu le iau cu mine la evenimente și pur și simplu stau într-un loc și se joacă împreună. Adică pot să merg cu ele și în restaurant și la evenimente și sunt foarte cuminți”, a mai povestit Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.