Obiceiul pe care prințul Harry l-a moștenit de la regele Charles. Ar putea părea ceva banal, dar pe Meghan Markle o deranjează

Prințul Harry a învățat sute de comportamente pe care trebuia să le respecte ca parte a protocoalelor regale și de familie
Obiceiul pe care prințul Harry l-a moștenit de la regele Charles. Ar putea părea ceva banal, dar pe Meghan Markle o deranjează

Obiceiul pe care prințul Harry l-a moștenit de la regele Charles. Primii ani de viață sunt fundamentali pentru că reprezintă perioada  în care dobândim formarea inițială care cuprinde obiceiurile de acasă și obiceiurile personale. Este momentul în care învățăm să facem lucruri care ne vor marca poate pentru totdeauna viața. Trăind în lumea regală, Prințul Harry a învățat sute de comportamente pe care trebuia să le respecte ca parte a protocoalelor regale și de familie. Unul dintre obiceiurile de care nu a reușit să se debaraseze nici până în ziua de azi este unul pe care l-a învățat de la tatăl său, regele Charles al III-lea.

Obiceiul pe care prințul Harry l-a moștenit de la regele Charles

Acest obicei, deși nu pare dăunător, i-a provocat soției sale, Meghan Markle, mai multe neplăceri. Despre ce este vorba? În documentarul „Prinț, fiu și moștenitor: Charles la 70 de ani”, Prințul Harry a vorbit despre un obicei ciudat pe care l-a preluat de la tatăl său și pe care, de-a lungul anilor, l-a transformat în parte din viața sa. Mulți ar crede că ar fi o situație ciudată, dar în realitate este vorba doar de stingerea luminilor.

El a dezvăluit că Regele Charles al III-lea „este un fan al stingerii luminilor, iar asta este acum ceva ce mă obsedează”. Ducele de Sussex a adăugat că a devenit un obicei și este una dintre lecțiile pe care „am simțit clar că ne-a învățat-o”.

De ce este Meghan Markle supărată pe obiceiul pe care Harry l-a moștenit de la Regele Charles al III-lea?

Acest obicei aparent nevinovat și chiar ecologic a provocat nemulțumirea lui Meghan Markle. Prințul Harry a declarat că ducesa de Sussex l-a interpelat în legătură cu stingerea luminilor. „Ea îmi spune: „De ce stingi lumina? Știi că e întuneric”. La aceste întrebări, Harry îi răspunde lui Meghan că au nevoie doar de o singură lumină, „nu avem nevoie de șase”, spune el în documentar.

Ce secrete detine Printul Harry. Ar putea aduce tensiuni in Familia Regala
Printul Harry si sotia lui, Meghan Markle

Documentarul vs cartea de memorii a Prințului Harry

Audiovizualul „Prinț, fiu și moștenitor: Charles la 70 de ani” a fost lansat în 2018, când totul părea să fie bine în familia regală, dar situația este foarte diferită de cea de astăzi. În urmă cu câțiva ani, prințul Harry s-a așezat în fața camerelor de filmat pentru a povesti anecdote amuzante cu tatăl său, iar acum, la câteva luni de la publicarea memoriilor sale, ar putea dezvălui probleme care ar putea afecta monarhia. Cartea va fi publicată în luna ianuarie 2023.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
3.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *