Obiectul pe care să-l ții la chei pentru a atrage norocul. Trucul care îți va schimba viața în bine

E un adevărat talisman norocos

Scris de: Daoud Andra

23 Sep. 2023

Obiectul pe care să-l ții la chei pentru a atrage norocul. Trucul care îți va schimba viața în bine

Cultura Feng Shui este foarte bogată în simboluri. Sunt multe obiecte despre care se spune că aduc norocul și că este bine să le ai cu tine în fiecare zi, fie în portofel sau în geantă, fie în buzunar. Care este obiectul pe care să-l ții la chei pentru a atrage norocul? Este foarte simplu să îți confecționezi o amuletă norocoasă!

Ce să pui în portofel pentru a atrage banii

Adepții principiilor Feng Shui au o mulțime de talismane despre care se spune că atrag norocul. Unele dintre ele au legătură cu banii, în timp ce altele aduc prosperitate, succes în carieră, noroc în dragoste sau sănătate. Într-o lume în care folosim din ce în ce mai des plata cu cardul sau cu telefonul și nu mai avem bani cash la noi, este important să păstrăm măcar o monedă în portofel.

Potrivit principiilor Feng Shui, este important cum ne raportăm la bani și nu ar trebui să avem niciodată portofelul sau buzunarul gol. Chiar dacă nu plătești cash, păstrează o monedă aurie în portofel. Aceasta va atrage, la rândul său, alți bani și te vei bucura de prosperitate.

Citește și: Locul din casă în care să presari bicarbonat de sodiu pentru succes și bogăție. Vei atrage norocul mai repede

Obiectul pe care să-l ții la chei pentru a atrage norocul

Tot cu o monedă poți confecționa și un talisman norocos pe care să-l pui la chei. Ai nevoie de o monedă chinezească, aceea cu gaură în mijloc, de care să legi un șnur roșu. Poate fi orice fel de șnur, simplu sau împletit. Moneda chinezească se găsește în magazinele de suveniruri și are o simbolistică foarte puternică în cultura asiatică.

Poți atașa și un fir auriu la monedă, iar după ce îi faci nod, pune talismanul la chei, pe post de breloc. Cheile de la casă sunt cele pe care le porți mereu cu tine atunci când pleci, așa că întotdeauna vei avea cu tine simbolul norocos.

Citește și: Greșeala de la ușa casei tale care alungă tot norocul și tu nu ai știut. Ce trebuie să ai în fața locuinței

Obiectul pe care să-l ții la chei pentru a atrage norocul. Trucul care îți va schimba viața în bine 1
Monede chinezești

De ce să pui bani la rădăcina plantelor

Un alt principiu Feng Shui spune că ar fi bine să îngropi câteva monede în grădină sau în ghiveciul unei plante. Punând bani în pământ, se consideră că oferi naturii o plată, iar aceasta, la rândul său, te va recompensa cu noroc pe plan financiar. Dacă nu ai grădină, alege un ghiveci cu plante în care să pui o monedă.

O plantă despre care se spune că aduce noroc la bani și că trebuie să o ai este Crassula Ovata, numită și planta banilor. Frunzele sale în formă de monede aduc noroc, motiv pentru care este bine să o ai în casă sau la birou. Pune o monedă în pământul acestei plante, iar efectele vor fi vizibile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *