Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1 după ce a fost scoasă de la Observator: “Nu am primit nicio explicație”

Ce a făcut Octavia Geamănu în ultimele luni, de când nu mai prezintă Observatorul
Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1 după ce a fost scoasă de la Observator: “Nu am primit nicio explicație”

Octavia Geamănu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la Antena 1, a fost scoasă de la Observator în urmă cu câteva luni. Vedeta prezenta Observatorul de weekend de aproximativ patru ani și, de asemenea, a apărut de nenumărate ori în prime time în ultimii 10 ani. Recent s-a aflat că vedeta a dat în judecată postul de televiziune.

Octavia Geamănu a dat în judecată Antena 1: „S-a ajuns în această situație pentru că nu am reușit să ne înțelegem în tot acest timp”

Octavia Geamănu a fost înlocuită și, timp de trei luni, s-a prezentat la muncă, însă nu a mai intrat pe post. Vedeta vrea să remedieze această situație, iar, potrivit ei, discuțiile ajunsese să fie purtate la nivel de avocați. Potrivit playtech.ro, Octavia Geamănu a deschis un proces, iar pe Portalul Instanțelor apare dosarul cu numărul 22448/3/2022, reclamantul fiind Geamănu Luiza Octavia, iar pârâtul Antena Tv Group SA, dosarul fiind încadrat la Secția a VIII-a Conflicte de Muncă și Asigurări Sociale/ Litigii de muncă.

„S-a ajuns în această situație pentru că nu am reușit să ne înțelegem în tot acest timp. Tot ce îmi doresc este să îmi desfășor activitatea în conformitate cu contractul pe care îl am în desfășurare cu angajatorul. Nu am primit nicio justificare, nu am primit nicio explicație legată de scoaterea mea de pe post”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Octavia Geamănu.

Octavia Geamănu își dorește să prezinte din nou Observatorul din weekend

Momentan nu a fost stabilit niciun termen al procesului. Rămâne de văzut dacă părțile se vor întâlni în instanță sau lucrurile se vor rezolva fără ajutorul instanței. Octavia Geamănu își dorește să prezinte în continuare Observatorul din weekend, așa cum se stipulează în contract: prezentator/ crainic TV departamentul știri. În tot acest timp prezentatoarea TV s-a prezentat la locul de muncă de luni până vineri, în intervalul 9:00-17:00, cu excepția zilelor de concediu.

Observatorul din weekend a fost prezentat în ultimele luni de către colege de-ale Octaviei Geamănu, iar acum este prezentat de Irina Ursu, o tânără care a lucrat la Aleph, iar timp de patru ani a fost jurnalist pentru PRO TV Cluj.

7.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.