Oferta de pace a Prințului William, respinsă de Harry. Ar fi putut să-și rezolve problemele. De ce s-a temut

Motivul pentru care a refuzat propunerea
Oferta de pace a Prințului William, respinsă de Harry. Ar fi putut să-și rezolve problemele. De ce s-a temut

Oferta de pace a Prințului William, respinsă de Harry. Se cunoaște faptul că de câțiva ani prinții William și Harry au o relație mai rece. Însă ceea ce puțini știu este faptul că cei doi au fost la un pas de a se întlni pentru a stinge conflictul, însă Harry a anulat întâlnirea în ultima clipă. Iată care a fost motivul.

Oferta de pace a Prințului William, respinsă de Harry

Porivit presei britanice, William i-ar fi trimis un mesaj fratelui său după interviul acordat de ducele și ducesa de Sussex din timpul turneului din Africa de Sud. Prințul de Wales l-a întrebat pe Harry dacă se pot vedea. Inițial, ducele de Sussex a fost în favoarea întâlnirrii, doar că atunci când fratele său i-a spus că secretarul său privat va fi la curent cu întâlnirea, deoarece el se ocupă de programări, Harry a dat înapoi.

Prințul în vârstă de 38 de ani era atât de îngrijorat că echipa lui William va divulga vizita presei, încât i-a transmis moștenitorului tronului să anuleze întâlnirea, stricând probabil o șansă solidă ca ce doi să își rezolve problemele.

Conflictele fraților regali au început cu mult înainte ca Harry și Markle să călătorească în Africa de Sud, dar interviul, în care Harry a confirmat că el și fratele său s-au înstrăinat, pare că a deschis niște porți.

„Cu siguranță suntem pe drumuri diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el, deoarece știu că și el va fi mereu acolo pentru mine”, i-a spus Ducele de Sussex lui Tom Bradby la acea vreme.

De altfel, când Bardy a întrebat-o pe actrița din serialul „Suits” dacă este bine în mijlocul rupturii de familia regală, Meghan Markle a răspuns în lacrimi: „Îți mulțumesc că ai întrebat, pentru că nu mulți oameni au făcut-o”.

William, deranjat de declarațiile fratelui său

Harry și Meghan i-au spus jurnalistului în timpul interviului din Africa de Sud că se „luptau” cu presiunile vieții care membri ai familiei regale. Ei au mai dezvăluit că relația dintre cei doi frați trecea prin „zile bune” și „zile proaste”

Propunerea venită din partea prințului de Wales de a se întâlni cu fratele său a avut loc cu câteva luni înainte ca ducii de Sussex să renunțe la atribuțiile regale.

În noua sa carte „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, jurnalistul Valentine Low scrie: „A doua zi după difuzarea documentarului, William i-a scris fratelui său un mesaj pe WhatsApp pentru a-l întreba dacă poate să vină să-l vadă. Acest lucru i-a pus pe Harry și Meghan într-o încurcătură. Ce ar trebui să facă?”

La acea vreme, presa din Marea Britanie scria că William este „furios” din cauza comentariilor făcute de fratele său.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.8 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *