Olga Bălan, despre dragostea după divorț: “Am stat singură timp de 4 ani. Nu am vrut să mai văd pe nimeni în viața mea” EXCLUSIV

Cine e bărbatul care a convins-o să creadă din nou în iubire
Olga Bălan, despre dragostea după divorț: “Am stat singură timp de 4 ani. Nu am vrut să mai văd pe nimeni în viața mea” EXCLUSIV

Olga Bălan este împlinită profesional și trăiește o poveste de dragoste minunată. Superba actriță și-a găsit sufletul-pereche. Cu toate acestea, nu totul a fost lapte și miere în viața ei, încă de la început. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre iubirea după divorț.

Îndrăgita actriță este una dintre cele mai frumoase femei din România și se bucură de o carieră spectaculoasă. Deși mulți ar putea să creadă că dragostea este simplă atunci când intră în scenă trăsăturile armonioase, se pare că se întâmplă opusul! Olga Bălan a trecut printr-un divorț, iar relația din trecut a fost una toxică.

Olga Bălan, despre cum i s-a schimbat viața după divorț

Olga Bălan ne-a mărturisit că nu a trăit o altă poveste de dragoste, timp de 4 ani, pe atunci crezând că o să rămână singură până la adânci bătrâneți. Totuși, totul s-a schimbat când a apărut actualul partener în viața ei. De asemenea, ea ne-a vorbit despre ideea de a adopta un copil.

Olga Bălan, despre dragostea după divorț
Olga Bălan și iubitul ei, Dragoș

Ego.ro: Ce ne spui despre dragostea după divorț?

Olga Bălan: Eu, după ce am divorțat, nu vreau să dau nume pentru că a fost o chestie negativă în viața mea, am stat singură timp de 4 ani de zile. Nu am vrut să mai văd pe nimeni în viața mea și am crezut că o să rămân singură până la adânci bătrâneți. A apărut Dragoș și totul s-a schimbat pentru că mi-am dat seama că are un suflet extraordinar de frumos, pentru mine acest lucru contează enorm.

“Nu înțeleg domnișoarele din ziua de azi care aleargă după bărbații care au bani”

Olga Bălan: Dacă există partea sufletească, iubirea, atunci tu poți să faci orice. Nu înțeleg domnișoarele din ziua de azi care aleargă după bărbați care au bani. Alergând după bărbați care au bani începi să fii un obiect. Este bine să ai un partener de viață adevărat, cu un suflet frumos. Poți să construiești cu el tot ceea ce dorești. Asta este o rețetă care ar trebui urmată.

Putem numi fosta căsnicie ca fiind toxică?

Olga Bălan: Foarte toxică! Eu am divorțat în cele 6 luni de zile pentru că mi-am dat seama în timpul respectiv, dar se poate ca o persoană să nu își dea seama în ani de zile că au făcut o greșeală.

Olga Bălan și iubitul ei
Olga Bălan și iubitul ei

“Am simțit că suntem suflete-pereche”

Ce a schimbat partenerul tău actual atunci când a venit în viața ta? Cum a reușit să te facă să privești altfel relațiile?

Olga Bălan: Eu am simțit că suntem suflete-pereche. Se simte, trebuie să fim doar atente.

Ce spune despre adopție

Ai spus într-un interviu, la un moment dat: „M-am întors și nu am mai avut cu cine să fac copii”. Nu te gândești să adopți?

Olga Bălan: Ba da. Într-o perioadă mă gândeam. Nu știu, m-am gândit și la această soluție. Totuși, vreau să ne gândim mai întâi unde, cum și în ce fel, pentru că noi suntem mai mereu pe drumuri, în Italia, România, Spania, Grecia. Dacă faci un copil sau adopți, tu trebuie să te dedici lui cu tot sufletul. Eu un prim pas l-am făcut prin orele de canto. Mă dedic copiilor și îi învăț nu doar să cânte sau să fie actori, îi învăț să fie înșişi pentru că este foarte important să reușești să exprimi frumusețea sufletească și talentul.

8.4 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.