Olga Bălan se căsătorește anul viitor, într-un loc superb, pentru a doua oară. Cu culoare ar putea să aibă rochia de mireasă: „Albul nu cred că ar fi OK” EXCLUSIV

Actrița face nuntă mare la Palatul Brukenthal, din Avrig, când înfloresc cei trei arbori de Tulipan, care au peste 250 de ani

Viața Olgăi Bălan este plină de momente frumoase. Frumoasa actriță se pregătește pentru nunta de anul viitor cu partenerul ei, Dragoș Zaharia, care o să aibă loc la Palatul Brukenthal din Avrig. Totuși, vedeta nu o să poarte o rochie albă de mireasă. Ea ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că ținuta din ziua cea mare o să aibă alte nuanțe.

Olga Bălan: „Am hotărât ca nunta să fie pentru luna iunie, la început”

Se spune că o nuntă în luna mai aduce ghinion, așa că Olga Bălan și-a programat unul dintre cele mai importante momente din viață la începutul lunii iunie. Vedeta așteaptă ca arborii de Tulipan de la Palatul Brukenthal să înflorească pentru a-și uni destinul cu alesul ei:

„Ne căsătorim anul viitor la Palatul Brukenthal din Avrig, reședința de vară a baronului Samuel von Brukenthal, când înfloresc cei trei arbori de Tulipan, care au peste 250 de ani. Asta ar însemna că ei înfloresc, de obicei, la sfârșitul lui mai, începutul lui iunie. Da, nunta în mai aduce ghinion, dar pentru că Tulipanul înflorește la sfârșitul lui mai și florile rezistă și în iunie, am hotărât ca nunta să fie pentru luna iunie, la început”.

Se gândește să poarte o rochie roșie la nuntă

Olga Bălan se căsătorește pentru a doua oară, astfel că nu se gândește la o rochie de mireasă albă. Vedeta caută o culoare care să o împlinească sufletește, astfel că s-a gândit, în primă fază, la roșu. Ea visează la o ținută de prințesă, iar acum, ținând cont că tendințele s-au schimbat, o femeie aflată în fața altarului poate să jongleze și cu alte nuanțe:

„Eu mă gândesc, totuși, că albul nu cred că ar fi OK. În rochia albă, de obicei, te căsătorești prima dată. Cred că ar fi bine să am o rochie de mireasă într-o anumită culoare. În Italia, acum, se poartă rochia de mireasă în roșu, albastru, bleu, bej, ivoire, ba chiar și o combinație alb cu negru. Mă gândesc la o culoare să îmi stea bine, să fie ceva inedit și deosebit. Așa cum am zis, prima oară când te căsătorești, te îmbraci în rochia de mireasă albă, care exprimă puritate, frumusețe. A doua oară, dacă te căsătorești, nu mi se pare normal să fie același lucru. Așa văd eu. Eu mă gândesc să îmi aleg o culoare care să îmi facă bine sufletului. M-am gândit ca rochia de mireasă să fie roșie, de prințesă, dar, până atunci, s-ar putea să schimb”.

Ce dorință și-a pus de ziua ei

Olga Bălan și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 23 iunie. Vedeta și-a dorit sănătate, fericire și pace în lume. De asemenea, ea s-a gândit și la realizarea tuturor proiectelor sale:

„Ziua mea a fost pe 23 iunie, iar dorința pe care mi-am pus-o are legătură cu sănătatea, pacea pe pământ, fericirea și realizarea tuturor proiectelor la care lucrez în momentul de față. Cel mai mult, în momentul de față, ne interesează sănătatea, fericirea și pacea în lume. Fără pace în lume nu mai facem nimic”.

„Amândoi dorim să împărtășim bucuria noastră cu prietenii și cu cei din familie”

Întrebată a cui este mai mare dorința pentru a face nunta, Olga Bălan a punctat că atât ea, cât și partenerul, visează la ziua respectivă. Actrița își dorește ca bucuria din povestea de dragoste pe care o trăiește să fie împărtășită cu cei dragi: „Dorința este a amândurora. Amândoi dorim să facem nunta și să împărtășim bucuria noastră cu prietenii și cei din familie, ca ei să ne vadă așezați la casa noastră”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *