Olivia Newton-John, starul din Grease, a murit la 73 de ani. Prin ce a trecut actrița în ultimii ani

Olivia Newton-John, cea mai iubită actriță din filmul Grease a murit după o luptă de 30 de ani cu cancerul.

Olivia Newton-John, starul din Grease, a murit la 73 de ani, după o luptă de 30 de ani cu cancerul. Cântăreața Olivia Newton și-a câștigat faima mondială interpretând-o pe Sandy în filmul de succes „Grease”. Decesul a fost anunțat chiar de soțului ei, John Easterling, care a postat un mesaj pe conturile sale oficiale de socializare. „A murit liniștită la ferma ei din sudul Californiei în această dimineață, înconjurată de familie și prieteni”.

Olivia Newton-John, starul din Grease, a murit la 73 de ani

Artista a avut o carieră s-a întins pe mai bine de cinci decenii. Olivia și-a dedicat o mare parte din timp celebrității dar și organizațiilor de caritate. Aceasta s-a implicat în aceste activității după ce a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 1992.

Vedeta născută în Marea Britanie și crescută în Australia a dedicat o serie de albume și de concerte strângerii de fonduri pentru cercetarea și depistarea precoce a cancerului. A contribuit inclusiv la construirea unui centru de sănătate care-i poartă numele  în casa ei adoptivă din Melbourne.

„Nu-mi place să spun „luptată”, a declarat Newton-John sfidător la Channel Seven TV din Australia în septembrie 2018. Aceasta dezvăluise că a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară.

John Travolta, alături de care a jucat în Grease, a spus că „ne-a făcut toate viețile mult mai bune”. El a mai adăugat pe Instagram: „Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom vedea pe drum și vom fi din nou împreună. Danny al tău, John!”

Olivia Newton-John a interpretat-o pe „Sandy” în filmul musical din 1978, în timp ce Travolta a fost „Danny Zuko”, liderul T-Birds.

Aparent nepotriviți, cei doi se reunesc atunci când Sandy renunță la ținutele ei feminine în favoarea unei jachete de piele și a unor pantaloni de piele strâmți.

Rolul care i-a adus notorietatea

Perechea a făcut duet pe „You’re The One That I Want”, care, alături de „Summer Nights”, au ajuns în fruntea topurilor din Marea Britanie. Iubita de liceu devenită fata cea rea a rezonat cu publicul din întreaga lume și continuă să capteze inimile la decenii după lansarea filmului.

„A face acest film a fost distractiv, dar nu știi niciodată cu filmele dacă publicul va merge cu el sau nu, chiar dacă îți place.”, a spus actrița într-un interviu pentru Forbes în 2018.

Grease a rămas unul dinre cele mai cunoscute muzicaluri, cu încasări timp de trei decenii. Totodată,  Newton-John și Travolta au păstrat o relație strânsă mult timp după ce filmul a fost realizat.

„Ea a fost lucrul meu favorit în a face filmul Grease.” A spus Travolta într-un interviu pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a filmului în 2018.

Nu a existat nimeni altcineva  mai potrivit care să o poată interpreta pe Sandy, a mai spus el despre Newton-John. Aceasta împlinise 29 de ani în timpul realizării filmului Grease. A dezvăluit mai târziu că a trebuit să fie convinsă de Travolta să preia rolul după îndoieli, deoarece i-a fost teamă că era prea bătrână pentru a juca rolul unei adolescente.

„Visul fiecărui băiat, al fiecărui bărbat a fost: „oh, mi-ar plăcea ca fata aceea să fie prietena mea”.

În ce s-a implicat în ultimii ani

Cariera ei s-a extins de la cântăreață și actriță, la autor și filantrop în următoarele decenii, cu pasiunea ei pentru cercetarea cancerului în prim-plan.  A susținut terapiile naturale, inclusiv canabisul medicinal în tratamentul cancerului.

Ea a cântat până la sfârșitul anilor 60, până la ultimul ei diagnostic. A avut inclusiv o rezidență de doi ani în Vegas, un turneu în 2015 cu legenda muzicală australiană John Farnham și chiar a înregistrat o piesă la 67 de ani cu fiica ei Chloe Lattanzi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *