Olivia Steer, tot mai frumoasă pe zi ce trece. Nici nu-i dai 47 de ani, soția lui Andi Moisescu a surprins pe toată lumea

Vedeta arată fenomenal

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au doi băieți. Soția fostului prezentator tv este mai mică decât el cu 3 ani. Olivia Steer are 47 de ani, dar arată impecabil!

Olivia Steer arată impecabil la 47 de ani. Cum se menține în formă

De ani de zile, soţia lui Andi Moisescu este adepta unui stil de viață sănătos. Drept urmare, toate beneficiile unei alimentații sănătoase se poate observa cu ușurință pe tenul și siluata Oliviei. Vedeta de televiziune pare că a descoperit secretul de a arăta ca la 20 de ani, deși se apropie de 50 de ani.

Recent, pe rețelele de socializare, ea a publicat câteva imagini, iar fanii au putut remarca că partenera de viață a lui Andi Moisescu nu a îmbătrânit deloc și este la fel de frumoasă ca-n tinerețe. În cadrul unui interviu, Olivia Steer recunoștea că la micul dejun consumă doar sucuri proaspete din legume.

sursa foto: facebook

„Eu îmi încep mereu ziua cu sucuri proaspăt stoarse de morcovi, sfeclă şi măr. Au toate vitaminele, mineralele şi enzimele de care un organism în creştere sau unul harnic în câmpul muncii are nevoie. Trebuie să simţi energia pe care ţi-o dă un fresh de rădăcinoase ca să înţelegi ce transfuzie de putere face! Se digeră repede şi bine fructele la micul dejun.

Aşa că dacă simt că mi-e foame încă, mănânc un măr din piaţă, mic, cu coaja bătută, poate cu urme de viermi, dar parfumat, zemos şi dulce, cum nu e nici unul adus de-afară. Poate părea puţin, dar senzaţia de saţietate apare curând atunci când înveţi să mesteci bine. Doar cei ce înfulecă fără să sufle, ca lupul din poveste, se plâng de insaţietate mereu. La prânz, merge bine o salată de frunze verzi, cu nuci, seminţe de in, lămâie, puţin ulei”, declara Olivia Steer în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Olivia Steer și Andi Moisescu

Fostul prezentator tv și-a cunoscut cu soția în 2002, chiar în Ajunul Crăciunului, prin intermediul unor prieteni comuni, atunci când au înregistrat imnul pentru 1 Decembrie, la Pro TV. Se pare că Olivia nu s-a lăsat cucerită rapid de către Andi Moisescu și povestea cum i-a intrat acesta în grații, în cele din urmă.

Citește și: Olivia Steer a răbdat până nu a mai rezistat. Anunțul controversat făcut de soția lui Andi Moisescu: „Greață, vomă, dureri de cap”

„Ne-am petrecut seara cu amicii noștri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureș, la sora mea, iar el în Spania. A revenit cu telefoane și mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanță ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul cu impresia că el e prins într-o relație serioasă, cu perspective, așa că nu întrevedeam altceva decât o amiciție plăcută. La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relație, de familia lui, de obiceiuri și hobby-uri. Practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să știi despre un om care vrea să-ți devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi și că ne plăceam foarte tare”, mărturisea Olivia Steer, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Imagine de colecție cu Andi Moisescu și Olivia Steer. Cum arătau în urmă cu 19 ani, când au făcut nunta. Cei doi radiau de fericire

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *