Omid Ghannadi, de la ”Visuri la cheie” la propria afacere. Cu ce se ocupă acum: „Aproape că ajunsesem să renunțăm la idee” EXCLUSIV

Fostul arhitect de la PRO TV și-a deschis o cafenea chiar în cartierul lui: ”Sunt oameni foarte mișto aici”
Omid Ghannadi, de la ”Visuri la cheie” la propria afacere. Cu ce se ocupă acum: Aproape că ajunsesem să renunțăm la idee EXCLUSIV

Omid Ghannadi este omul care, ani la rând, a ajutat la construirea visurilor celor din jurul lui, fie prin intermediul emisiunii „Visuri la cheie” (PRO TV), fie prin proiecte personale, însă de-abia acum a reușit să-și îndeplinească și propriul vis, acela de a avea o cafenea în cartierul unde locuiește. Omid a povestit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că, din dorința de a avea un business pe care să-l stăpânească 100% , s-a apucat de învățat. Acum cunoaște cu adevărat secretele și aromele cafelei.

”În sfârșit, s-a nimerit. A fost o conjunctură în care am reușit să o îndeplinim”

Băutor de cafea, în cantități mari mai ales atunci când este pe șantier sau în vreun proiect solicitant, arhitectul Omid Ghannadi nu s-a gândit însă niciodată că va face un business cu această licoare.

Miracolul s-a produs însă, iar acum fostul coleg al lui Dragoș Bucur, la emisiunea „Visuri la cheie”, se numără printre acei antreprenori care au investit în domeniul HORECA.

„E mai mult un vis pentru că este o poveste pe care, alături de cei mai buni prieteni ai mei, am visat-o de 5 ani de zile. În sfârșit, s-a nimerit. A fost o conjunctură în care am reușit să o îndeplinim. Aproape că ajunsesem să renunțăm la idee. A venit pandemia între timp și am zis că este un semn. Dar uite că s-a legat”, a povestit Omid, entuziasmat de proiectul lui.

Omid Ghannadi, de la ”Visuri la cheie”, la propria cafenea. S-a apucat de cursuri de barista

„Legătura dintre arhitectură și cafea sunt prietenii. Acolo s-a întâmplat”

Inițial, s-a dorit a fi un proiect de suflet, în care trei prieteni își investesc economiile, dar încă din prima lună s-a transformat într-un loc în care se strâng toți vecinii și leagă prietenii între ei.

„Legătura dintre arhitectură și cafea sunt prietenii. Acolo s-a întâmplat. Ne doream foarte mult să facem un loc pentru noi. Recunosc că, ceilalți asociați, Alex și Cristi, sunt pasionați de cafea de specialitate, eu sunt pasionat de design și atunci am zis să facem ceva împreună. Întâmplarea face că eu stau chiar vizavi.

Este un cartier extraordinar, Dumbrava Roșie, Grădina Icoanei. Sunt oameni foarte mișto aici. Lipsea un loc pe măsura lor, undeva unde ei să poată să se întâlnească. Mereu o să vedeți aici actori, regizori, arhitecți, tot felul de oameni din zona asta. Realmente nu am făcut prea mult efort și ei au venit și, mai ales, s-au simțit bine”, a mai completat arhitectul.

Omid Ghannadi, de la ”Visuri la cheie”, la propria cafenea. S-a apucat de cursuri de barista

A făcut cursuri de barista

Pentru a înțelege mai bine tot business-ul, Omid nu vrea să se limiteze doar la partea de amenajare a spațiului, ci a făcut cursuri de barista. Mai precis acum este un adevărat „artist al cafelei” și al aparatului de cafea și are cunoștințe vaste în domeniu.

„Am început să fac niște cursuri. Secretul și înțelegerea între noi este că fiecare se ocupă de partea lui. Eu fac treabă pe partea de design, băieții fac treabă pe partea de management și Cristi este o barista foarte bună, bun, iar eu m-am apucat și eu. Am făcut cursuri de barista. Ușor-ușor. Dacă mă mai lasă băieții mă mai strecor acolo la bar. De fapt, nu au încotro, mă lasă, căci sunt și eu în combinația asta”, a mai povestit Omid pentru EGO.ro.  În momentul de față, nu se mai consideră un simplu băutor de cafea.

A învățat să facă diferența între arome.

„Da, sunt băutor de cafea, dar recunosc că de când cu business-ul ăsta și mai băutor de cafea. Pe lângă asta am început să înțeleg diferența între o cafea obișnuită și cafea de specialitate. Acum știu care cafea este mai tare, care mai ușoară, mai aromată și știu să le combin în funcție de nevoia pe care o am”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *