Ovi Jacobsen și-ar dori colaborări cu artiști mari pentru Eurovision. Ce nume are pe listă: “Mă gândeam la Theo Rose” VIDEO EXCLUSIV

Ovi Jacobsen: ”Toată lumea așteaptă o piesă cu Paula”

Ovi Cernăuțeanu, cunoscut drept Ovi Jacobsen, a făcut furori la Eurovision. El ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a explicat că evenimentul de anul acesta nu o să îl facă să refuze o nouă colaborare pentru show-ul care l-a făcut cunoscut. Mai mult, lui i-ar plăcea să lucreze cu nume mari de pe scena românească, printre care Irina Rimes, Andra sau Theo Rose.

Ovi Jacobsen: “Nu știi niciodată cu cine poți să ai succes data viitoare când te gândești să mergi la Eurovision ca și autor”

Anul acesta, la Eurovision, voturile trimise de 6 țări au fost anulate și înlocuite, show-ul fiind urmărit de câteva controverse. Cu toate acestea, Ovi Jacobsen este sigur că în fiecare an o să apară diverse divergențe, astfel că acestea nu o să îl țină departe de conceptul care l-a făcut cunoscut:

“Eu sunt deja în juriul Elveției și anul acesta, este al cincelea an la rând de când sunt invitat să fac parte din Eurovision-ul elvețian. Cu siguranță, în fiecare an vor apărea diverse divergențe, dar nu am cum să mă las influențat de un mic eveniment care s-a întâmplat anul acesta și să spun nu acestui concept care m-a făcut cunoscut.”

Cu cine ar vrea să colaboreze

Atunci când a venit vorba despre artiștii care i-au atras atenția, Ovi Jacobsen a punctat că o colaborare cu Luminița Anghel ar fi interesantă. De asemenea, el ar lua în calcul și o piesă cu alte nume mari din industria muzicală românească:

“Au fost mai multe, cu siguranță. Cred că Luminița Anghel & Sistem au avut o piesă foarte bună. Eu cu Luminița nu am avut șansa să lucrez până acum. Ar fi interesantă o colaborare. Există și generația nouă de artiști, care au piese foarte bune în context-ul Eurovision-ului. Mi-ar face plăcere să colaborez. În același timp, mi-ar face plăcere să lucrez cu cineva care nu a luat niciodată în calcul Eurovision-ul. Dau un exemplu: Andra, Irina Rimes, Theo Rose. Azi mă gândeam la Theo Rose. Nu știi niciodată cu cine poți să ai succes data viitoare când te gândești să mergi la Eurovision ca și autor. Bănuiesc că, în cazul meu, o să fiu doar autor.”

Ce spune despre o nouă piesă cu Paula Seling

Este normal ca românii să aștepte cu sufletul la gură o nouă piesă semnată de Paula Seling și Ovi Jacobsen. Cei doi au demonstrat că au o legătură artistică foarte bună. El ne-a vorbit despre acest aspect:

“Toată lumea așteaptă o piesă cu Paula. Am fost de două ori pe locul trei, după care locul 10-12 în 2014. Dar trebuie să se așeze și astrele, trebuie să fie și piesa, trebuie să își dorească și ea, trebuie să ne întâlnim iarăși muzical pentru un astfel de proiect. Dar niciodată să spunem niciodată!

Evident, sunt foarte multe amintiri prin care am trecut din 2010 până în momentul de față și orice moment prielnic, favorabil pentru noi de a sta împreună în studio și a încerca ceva este binevenit. Nu avem un plan în mod anume acum, dar, repet, provocarea poate să fie nu doar cu Paula, poate să fie și cu alți artiști. Dar pentru că suntem văzuți ca un brand al Eurovision-ului împreună, probabil publicul asta ar aștepta, în primul rând, cu Paula.”

Ovi Jacobsen si-ar dori colaborari cu artisti mari pentru Eurovision
Ovi și Paula Seling

Ce spune despre o colaborare cu un artist din Norvegia

Ovi Jacobsen a locuit multă vreme în Norvegia. Întrebat dacă s-a gândit să aducă un artist de acolo pentru o colaborare din România, el ne-a explicat:

“În Norvegia am avut colaborări foarte bune în faza națională a Eurovision-ului norvegian din 2010 până în momentul de față, cu cel puțin 3 artiști dacă nu mă înșel. A invita un artist norvegian în selecția națională din România nu știu dacă este un lucru foarte benefic pentru artist. Pentru piesă, da, dar atât timp cât acel artist nu este cunoscut în România…

Poate, mai degrabă, îți propui să mergi cu piesa și cu acel artist norvegian în selecția națională din Norvegia. Am avut o astfel de încercare în 2016 cu belgianul Olivier Kaye, căruia i-am scris o piesă și a ajuns în finala națională din România. Dar eu cred că sentimentul pe care îl are un artist care își dorește să reprezinte țara din care provine e mai puternic pentru un artist local decât pentru cineva din străinătate.”

Video: Dragoș Enăchescu

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.