Ozana Barabancea, detalii neștiute despre copiii săi: „Evită să fie vedete, deși sunt artiști”. De ce Andrew și Gloria nu vor să apară la TV VIDEO EXCLUSIV

Ce a spus despre Andrew și Gloria

Ozana Barabancea se bucură de doi copii, Andrew și Gloria, care i-au moștenit pasiunea pentru muzică. Aceasta este extrem de mândră de fiul și fiica ei, însă cei doi nu își doresc să devină vedete și să apară pe micile ecrane. Vedeta ne-a oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, detalii despre aceștia, explicând că încearcă să le respecte decizia atunci când vine vorba despre aparițiile în mediul online.

Ozana Barabancea, despre Andrew și Gloria

Ozana Barabancea a fost prezentă la concertul caritabil „Împreună pentru Ana Mardare”, unde s-au strâns fonduri pentru artista care duce o bătălia grea cu o boală dureroasă, cancerul. Vedeta ne-a vorbit despre copiii săi, care nu își doresc să devină persoane publice. Astfel, soprana ne-a explicat că fiica sa a rugat-o să nu o mai posteze în mediul online:

„Eu mă topesc după ei, dar lângă regulile mele! Sunt lucruri pe care nu le negociem, dar sunt și lucruri unde, recunosc, se vede că sunt topită după ei! Mă bucur pentru că au crescut frumos. Sunt cartea mea de vizită! Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Eu încerc să respect treaba aceasta, dar nu reușesc de fiecare dată!

O mai postam pe fata mea din când în când. Ieșea scandalul mare când vedea că o postez! Îmi zicea: „Ce faci? Unde mă postezi?”. Îi explicam: „Mă mândresc cu tine!”. Îmi spunea: „Nu! Lasă-mă în pace!”. În fond, au și ei personalitatea lor, pretențiile lor, trebuie să le respect intimitatea până la urmă!”

Citește și Motivul pentru care Ozana Barabancea nu ar participa la America Express. „Nu te supăra, eu sunt prea doamnă” VIDEO EXCLUSIV

Nu își doresc să apară la televizor

De asemenea, Ozana Barabancea a punctat că Andrew și Gloria nu își doresc să apară pe micile ecrane. Chiar dacă au călcat pe urmele mamei lor, fiind pasionați de muzică, aceștia nu vor să aibă o carieră la televizor. De asemenea, soprana ne-a spus că nu își dezvăluie regulile de mamă, însă are câteva modalități prin care îi convinge pe aceștia să meargă la examene, atunci când îi spun că nu vor să facă acest lucru:

„Nu, exclus! (n.r. să apară la TV) Sunt copii care știu să își apere punctul de vedere, au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune! Nu pot să dau din casă, să spun regulile, asta e clar! (n.r. nu își dezvăluie regulile de mamă) Pot să zic doar că sunt foarte mândră de ei! Îți mai spun că puterea exemplului contează!

Nu vreau să îi bat la cap, dar le mai arunc câte o pastilă. Îmi spunea fiul meu că nu vrea să meargă la examen. I-am zis: „De ce nu? Du-te la examen!”. Mi-a zis că nu se duce, iar a doua zi îmi zice: „Mama, am fost! Am luat 10!”. Aha! Atunci au început înjurăturile. (râde) I-am zis: „Ce spuneai tu ieri? Că nu mergi?”.”

Citește și Ozana Barabancea o adoră pe iubita fiului său. Cum a fost prima întâlnire dintre cele două: ”I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt Bau Bau!” EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *