Pălării de soare. 5 modele în trend în sezonul estival

Mai mult decât un accespriu la modă, pălăriile de soare sunt un item must-have, care protejează împotriva radiațiilor.
Pălării de soare. 5 modele în trend în sezonul estival

Pălării de soare pentru vara 2022. Pălăria este mai mult decât un accesoriu la modă în timpul verii. Nu numai că asigură un look în tendințe, dar te protejează de razele soarelui. Alături de ochelarii de soare, pălăria este accesoriul must-have tentru a-ți proteja fața și ochii de efectele negative ale soarelui.

Dacă nu ai găsit încă pălăria potrivită pentru tine, iată câteva modele de pălării de vară pe care le vei purta pe toată perioada verii. Iată 6 modele în trend pentru sezonul estival, versatile și ușor de înserat în ținutele sezonului.

Pălării de soare

Pălării de soare cu boruri late

Acest model de pălării cu boruri late se potrivesc perfect la o varietate de ținute. Sunt ideale pentru plajă, dar pot fi purtate și la plimbările de zi cu zi, asortate ținutelor casual, feminine.

Pălării de soare cu boruri late
Pălării de soare cu boruri late

Pentru a proteja de soare, borurile trebuie să fie late și flexibile, în mod ideal, îndoite la interior. Aarată foarte bine cu haine de in, rochii boho midi și chiar cu ținute din denim.

Pălării de soare
Pălării de paie cowboy

Pălării de paie cowboy

Pălăriile de paie inspirate din stilul cowboy sunt un item în trend, care conturează o ținută cu stil. Dacă vrei să înlocuiești pălăria cu boruri largi, clasică, alege un model de pălărie cowboy, un trend de referință pentru vara 2022.  Alege o pălărie de paie în nuanțe neutre și evită texturile din piele de căprioară sau modelele cu prea multe accesorii aplicate. Poți completa ținuta în stil cowboy cu botine până la gleznă și pantaloni largi.

Pălării de soare
Pălării fedora cu boruri

Pălării fedora cu boruri

Dacă îți plac pălăriile structurate, de dimensiuni medii, dar cu boruri late, alege o pălărie fedora. Acest model de pălării sunt încă populare și pe lângă rolul estetic, protejează foarte bine fața de razele soarelui. Aceste pălării pot fi inserate cu succes și în ținutele de zi. Se potrivesc cu rochii empire, rochii maxi sau cu ținute minimaliste.

Pălării de soare
Pălăriile de soare croșetate

Pălăriile de soare croșetate

Pălăriile de soare croșetate sunt o alegere grozavă, potrivite pentru toate vârstele. Pot varia în funcție de model, dar cert este că  îți pot oferi toată umbra de care ai nevoie în acele zile însorite de vară. În plus, au un design elegant și original. Sunt un must-have pentru orice garderobă, indiferent dacă este vorba de zilele la piscină sau de plimbări în parc.

Pălării de soare
Palării statement

Palării statement

Deși vara oferă posibilitatea de a purta foarte multe modele de pălării de soare, pălăriile statement, elegante rămân o alegere importantă. Aceste pălării sunt simple, tradiționale și au boruri ample. Designerii au prezentat mai multe astfel de pălării pe catwalk și au fost repede adoptate în moda sezonului cald. Se potrivesc cu rochii romantice cu volane sau cu imprimeuri, care definesc cele mai frumoase apariții ale verii.

sursă foto: instagram.com

Citește și cum să-ți accesorizi ținutele vara. Idei care te vor ajuta să strălucești chiar și în cele mai banale piese vestimentare

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *