Pantalonii care vor face furori vara aceasta. Sunt extravaganți și nu orice femeie are curaj să îi poarte

Iată pantalonii în tendințe care deja fac furori în moda străzii. Trebuie să-i porți și tu!
Pantalonii care vor face furori vara aceasta. Sunt extravaganți și nu orice femeie are curaj să îi poarte

Pantalonii care vor face furori vara aceasta și deja s-au remarcat în tendințele sezonului primăvară-vară 2022. În ultimul timp, pantalonii croșetați au devenit nelipsiți din moda strazii și acum se numără printre item-urile must have din sezonul cald.

Versatili, comozi și sexy, pantalonii croșetați s-au poziționat pe bună dreptate piesa vestimentară vedetă a verii. Aceștia se combină foarte ușor cu bluze în același ton dar și cu tricouri simple sau cu topuri de vară. Sunt extravaganți și nu orice femeie are curaj să îi poarte. De aceea, dacă vrei să-i incluzi în garderoba ta dar nu știi cum să-i adaptezi, iată câteva reguli de styling care ar putea să te ajute.

Pantalonii care vor face furori vara aceasta. Cum se poartă

Poartă pantalonii croșetați la ținute casual

Chiar dacă au un aer extravagant, acești pantaloni se potrivesc foarte bine la ținutele de stradă. Sinonimi cu spiritul relaxat, datorită aerului lor hippy, arată perfect când sunt combinați cu topuri scurte, croșetate, în același stil. Dacă este prea mult pentru tine, poți adăuga pe deasupra o cămașă de in purtată descheiat. O altă variantă ar fi să porți pantalonii croșetați cu un tricou larg.

Pantalonii care vor face furori vara aceasta

Indiferent dacă alegi o pereche de pantaloni cu modele florale sau unii uni, pantalonii croșetați se potrivesc la o varietate de ținute. In ceea ce priveste manualul de stil, nu vei da greș cu pantalonii în culori de bază. Albul sau bejul sunt cele mai potrivite nuanțe, dar poți găsi și pantaloni croșetați cu o estetică sixties și culori vii. Această țesătura care ne amintește de bunicile noastre se compelează perfect cu piese în același stil. De aceea, poți completa ținuta cu o geantă croșetată într-o culoare neutră.

Asortează textura croșetată cu denim

Pantalonii care vor face furori vara aceasta

Denimul este altă textură care se potrivește foarte bine cu hainele croșetate. Fie că alegi să-i porți cu o cămașă din denim sau găsești chiar pantaloni cu inserții de jeans, rezultatul va fi de efect. Pentru un plus de stil, te poți inspira și din propunerile marilor case de modă. Bottega Veneta, Moschino și Fendi au dezvăluit pe catwalk propuneri creative care au inclus rochii și accesorii croșetate, precum și multe alte modele de îmbrăcăminte în acest trend.

Și, ca întotdeauna, îmbrăcămintea ideală de vară și de vacanță este potrivită și pentru cei care adoră stilul sport. Pantalonii croșetați arată foarte bine cu adidași albi sau colorați. Vrei să rămâi la ținutele feminine? Atunci pur și simplu combină-i cu sandale plate pentru a obține un look estival minimalist.

Aceste haine au și un alt avantaj. Pe măsură ce trecem în lunile mai reci pot rămâne în garderoba de toamnă, așadar sunt o bună investiție.

sursă foto: instagram.com

Citește și pantalonii pirat, cea mai nouă tendință în modă. Cum să îi porți cu stil

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *